Hopp til innholdet

Om artistene

Artistene som skal opptre er Eva Weel Skram, The September When, The Cardigans og Eggum & Sivertsen

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister.
Nylig slapp hun sitt første album «Finne Heim» med norske tekster til strålende mottagelse.
 
Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange. Konsertene er smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, og Eva har som alltid med seg sin faste musikalske samarbeidspartner, ektemann og gitarist Thomas Stenersen.
 
Sammen har de spilt utsolgte konserter på mange av landets store scener, og duoens samspill har bare vokst seg sterkere med årene. Det er bare å glede seg til en stemningsfull konsert.

The September When

Den 9. mars 1988 konsertdebuterte The September When på klubben i Achaia i Stavanger, og det er tretti år siden den første plata til bandet kom ut, og ti år siden sist TSW var på veien, nå står de klare for å gjenforenes under OBOS i Stavanger. 

Forrige gjenforening, for ti år siden resulterte i en spektakulær konsert i Vågen i Stavanger foran 20 000 mennesker, ny plate innspilt i Provence på rekordtid, og en 50-jobbers turné som kulminerte i Oslo Spektrum i mars 2009.

The Cardigans

Med superkarismatiske Nina Persson i front, fikk The Cardigans sitt virkelige gjennombrudd med «First Band On The Moon» i 1996, og superhiten «Lovefool». Siden da har bandet blitt verdenskjent med sine fengende poplåter som«Erase/ Rewind» og «My Favorite Game». Det svenske bandet har solgt over 10 millioner album og sjarmert musikkelskere verden over.

Eggum & Sivertsen

Eggum & Sivertsen klarer kunststykket å fylle et konsertlokale med intens tilstedeværelse, trøkk, rungende latter og myke, magiske øyeblikk, kun ved hjelp av to stemmer og to gitarer.

De to gitarkameratene fant i år sammen igjen med en ny suksessforestilling som har gått sin seiersgang rundt i landet, og viser oss atter en gang hvorfor både sangene og sangerne er elsket av en hel nasjon. Nå er de klare for å gi deg flott konsertopplevelse under OBOS i Bergen. 

 

Konserten er nå utsolgt.