Hopp til innholdet
Stemningsbilde fra OBOS på Operataket, søndag 27. august 2017.

Om arrangementet

Sammen med Den Norske Opera & Ballett ønsker vi velkommen til en storslått kveldskonsert på Operataket, søndag 18. august!

Praktisk informasjon

 • Konserten starter kl. 17.00.
 • Portene åpnes kl. 16.00. Vær ute i god tid! Vi har ekstra stort fokus på sikkerhet ved innslipp. Derfor er det viktig å være ute i god tid, slik at du er sikker på å få med deg konsertstarten. 
 • Det er ikke anledning til å ta med seg sekk, selfiestang, bag, paraplyer, mat, drikke, stoler eller spisse gjenstander på arenaen. Av sikkerhetsmessige hensyn er det kun lov til å ta med små vesker. 
 • Du må ha med deg billetten til konserten (det er ikke tilstrekkelig å vise frem kjøpskvittering).
 • Tenk på miljøet, ha billetten tilgjengelig på mobil! Ved bruk av mobilbillett, vennligst sørg for at du har nok lys på skjermen til at vi kan scanne billetten din.
 • Det blir ikke solgt billetter på arenaen på konsertdagen
 • Ungdom under 18 år må være i følge med en voksen
 • Barn over 2 år trenger egen billett.
  Baby 0-2 år: De som har med barn under 2 år henvender seg til publikumsvert ved innslipp for registrering.

 • Barnevogner henvises til eget område og kan ikke tas med inn på konsertområdet. 

 • Det er ikke tillatt å ta med hund inn på arenaen. 
 • Sjekk været og kle deg etter forholdene 

Transport

Oslo Bysykkel garanterer parkering på søndag, se etter evighetstegnet på stasjonen ved Sjøsiden, altså på plassen foran Østbanehallen Det er ikke bilparkering utenfor Operaen, og begrenset med parkering i området rundt. Vi oppfordrer derfor alle til å reise kollektivt!

Inngang

Publikum slippes inn fra baksiden av Operaen, det vil si på den siden av bygget som vender mot Ekeberg. Det er ekstra stort fokus på sikkerhet ved innslipp, og det vil bli gjennomført sikkerhetskontroll. Så vær ute i god tid så du ikke går glipp av noe.

Rullestolbrukere benytter bruen på fremsiden av Operaen, det vi muligens kan kalle den ordinære inngangen til Operaen. Det er en egen tribune inne på konsertområdet.

Medic Sør vil være til stede på arenaen, og det vil bli delt ut ørepropper til de som ønsker det.

Mat og drikke

Du kan kjøpe mat og drikke to steder på konsertområdet; på sjøsiden og på fremsiden av Operaen.

Her blir det servert herlig grillmat, pizza, sushi og vegansk mat (du vil også finne glutenfrie alternativer). Øl, vin, cider Mineralvann og kaffe.

For mindre kø og raskere service bestiller og betaler du gjennom online butikken for arrangementet, den finner du ved å scanne QR kodene som vil finnes på Operaen, dette gjør du gjennom ditt kamera på din mobil. Bestillingen gjøres klar før dere kommer frem til baren, Kvitteringen for ditt kjøp scannes i kassen før utlevering av mat og drikke.

Den blir kun mulig å betale med kort/kontant i hovedbaren på fremsiden av Operaen.

En gave

Konserten er ikke bare et fantastisk tilbud til våre medlemmer, men også en gave fra OBOS. Billettinntektene går uavkortet til gode formål innen barne- og ungdomsarbeid.