Hopp til innholdet Chat med oss!

Vinn 3 måneder gratis strøm

Med høsten følger kaldere vær og høyere strømforbruk. Er du på jakt etter en billig strømavtale? Da bør du bestille OBOS Fornybar strømavtale nå.

Bestill og vinn 3 måneder gratis strøm
IMA127517
Garantert 100 % fornybar energi

“En såkalt spotpris- eller innkjøpsprisavtale, er den strømavtalen som har vist seg som den mest lønnsomme avtaletypen over tid. På denne måten følger din strømpris hele tiden svingningene i markedet og du får samme pris som vi kjøper inn strømmen for. Med OBOS Fornybar strømavtale hos LOS har du en av markedets beste betingelser, med kun kr. 9 i månedlig fastbeløp. I tillegg følger det med fornybar energi-garanti på kjøpet.”

Margit Unander, Administrerende direktør i LOS
Margit Unander er administrerende direktør hos strømleverandøren LOS. Hennes anbefaling for lavere strømkostnader er todelt: Riktig strømavtale og enkle tiltak for å redusere strømforbruket ditt.

"De fleste av oss blir stadig mer miljøbevisste. Vi vil ta ansvar for forbruket vårt, kildesortere og ha best mulig miljøsamvittighet. Med OBOS Fornybar får du garanti om at det produseres like mye fornybar strøm som du bruker. På denne måten stimulerer du til økt utbygging av fornybar energi."

 

Young man lying on floor looking at digital tablet
Reduser strømforbruket - spar penger

“Det viktigste du kan gjøre for å redusere dine strømkostnader, er å kutte strømforbruket. Enkle tiltak som å skru ned varmekabler, redusere innetemperatur i rom man ikke bruker eller når man ikke er hjemme, er enkle tiltak som kan gi store effekter", sier Margit Unander i LOS.

Få flere strømsparetips fra LOS (Lenke ut)