Hopp til innholdet

Halvdan Sivertsen 70 år - festkonsert med KORK og venner

En av landets mest kjente og avholdte visekunstnere og underholdere, Halvdan Sivertsen, fyller 70 år. Det skal behørig markeres.

Portrett av Halvdan Sivertsen

Medlemsfordel

20 % rabatt på billetter. Inntil to billetter per medlem.

Kjøp billetter

Tid og sted

Lørdag 25. januar klokken 19.30 i Oslo Spektrum.

Om konserten

Halvdans første 70 år på denne jorden, og den mangslungne karrieren hans så langt, skalnemlig feires med en stor konsert i Oslo Spektrum lørdag 25. januar 2020.Konsertengjennomføres sammen med KORK og gjester som Morten Abel, Kari Bremnes, Jan Eggum, IdaMaria, Moddi, Odd Nordstoga, Øystein Sunde, Vinni, Eva Weel Skram med flere. Konserten filmes av NRK og skal sendes på NRK1 i jubileumsåret.

Konserten gjennomføres sammen med KORK, samt prominente musikalske gjester fra øverste hylle i norsk musikkliv. 

Når han og et A-lag av norske artister inntar Oslo Spektrum vil flere generasjoner sitte i salen for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø.

Vi garanterer en kveld med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på, men i en mer storslagen innpakning enn noen gang tidligere. Såpass må til når man skal feire en ekte hedersmann.

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelene som ligger i medlemskapet ditt.

Last ned OBOS-appen