OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Halvdan Sivertsen 70 år - festkonsert med KORK og venner

En av landets mest kjente og avholdte visekunstnere og underholdere, Halvdan Sivertsen, fyller 70 år. Det skal behørig markeres.

Portrett av Halvdan Sivertsen

Medlemsfordel

20 % rabatt på billetter. Inntil to billetter per medlem.

Kjøp billetter

Tid og sted

Lørdag 25. januar klokken 19.30 i Oslo Spektrum.

Om konserten

Halvdans første 70 år på denne jorden, og den mangslungne karrieren hans så langt, skalnemlig feires med en stor konsert i Oslo Spektrum lørdag 25. januar 2020.Konsertengjennomføres sammen med KORK og gjester som Morten Abel, Kari Bremnes, Jan Eggum, IdaMaria, Moddi, Odd Nordstoga, Øystein Sunde, Vinni, Eva Weel Skram med flere. Konserten filmes av NRK og skal sendes på NRK1 i jubileumsåret.

Konserten gjennomføres sammen med KORK, samt prominente musikalske gjester fra øverste hylle i norsk musikkliv. 

Når han og et A-lag av norske artister inntar Oslo Spektrum vil flere generasjoner sitte i salen for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø.

Vi garanterer en kveld med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på, men i en mer storslagen innpakning enn noen gang tidligere. Såpass må til når man skal feire en ekte hedersmann.

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelene som ligger i medlemskapet ditt.