OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Barn i byen

Mange av oss har et bilde av den perfekte barndommen med døsige villastrøk, eplehager og dører som aldri trenger å låses. Men det kan være mye glede og mestring i en oppvekst midt i byen.

Spørsmålet kommer gjerne så fort familieforøkelsen er et faktum. Skal vi flytte ut av byen, for barnas skyld? For noen er svaret et definitivt «nei!».

Sara Reitan Jacobsen og Roger Arntzen bor med tre barn på 69 kvadratmeter i femte etasje uten heis, et steinkast fra Sinsenkrysset. Lite barnevennlig sa du?

Langt i fra!

– Vi var riktignok kjappe med å lære barna å gå i trapper, for ikke å slite oss helt ut, smiler Sara.

Mens vennene har flyttet ut av byen etterhvert som de har fått barn, er Sara og Roger fornøyde med det urbane livet som småbarnsforeldre på Sandaker. Fra den luftige balkongen på toppen av blokka, føles det som de har et ekstra rom til den lille leiligheten. Herfra kan de se Oslofjorden og kjenne et drag av nærhet til naturen.

Tekst: Kjersti Juul. Bilde: Charlotte Wiig.
Publisert første gang i: OBOS-bladet nr. 4