OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Ung kvinne på bysykkel forbi Bislett bussholdeplass

5 grønne grunner til å bli medlem

Det skal lønne seg å velge miljø. Vi vet at bærekraft er viktig for medlemmene våre og derfor har vi samlet våre beste grønne tilbud.

Bli medlem

1. Rabatt på offentlig elbillading

Hos Fortum Charge & Drive får du 10 % rabatt på offentlig lading av elbil på over 1800 ladestasjoner i Norge. Perfekt for deg som er mye på farta eller på lengre bilturer!

Gi meg laderabatt(Lenke ut)(Lenke ut)

2. Bysykkel

Hos både Oslo Bysykkel og Bergen Bysykkel får du 20 % rabatt på abonnement. I tillegg får du fem gratis dagspass som du kan dele ut til venner og kjente.

En mor og datter lader elbilen hjemme

3. Elbillader fra Bravida

Få medlemspris på EVlink Wallbox fra Bravida(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut). Det finnes flere fordeler ved å ha en slik ladestasjon hjemme. I tillegg til å være tryggere enn et vanlig strømuttak, går også ladingen raskere.

4. Grønt boliglån

I OBOS er vi opptatt av å bygge skånsomt for miljø og klima. Vi vet dessuten at bærekraft er viktig for kundene våre. Derfor blir alle nye boligprosjekter i OBOS miljøsertifisert. 

Om du allerede bor i, eller kjøper, en svanemerket eller BREEAM-NOR-sertifisert bolig kan du som medlem få OBOS-bankens beste boliglånsrente. 

2,70% rente. 2 mill o/25 år, tot 2,77 mill. Eff.rente 2,78%

Les mer her(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)

5. OBOS Fornybar strøm

OBOS-medlemmer får en av Norges billigste medlemsavtaler på strøm med 100 % fornybar energi garanti. Du bidrar til økt etterspørsel etter fornybar energi og du får en rimelig strømavtale.

Les mer her

Se alle medlemsfordeler

I september kjører vi #30dager for miljøet! Følg med på Facebooksiden.(Lenke ut)

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelene som ligger i medlemskapet ditt.