Hopp til innholdet
To døtre med bord i "Tømmerrenna" på Tusenfryd

Bruk medlemsfordelene dine i sommer

Du kan få OBOS-rabatt på en rekke aktiviteter for store og små, både for solskinnsdager og dager som er litt mer grå. Se våre tips under. God ferie!

Bli medlem

Fornøyelsesparker

Visste du at OBOS-medlemmer får enda mer moro for pengene? Vi gir deg rabatt på flere av de største fornøyelsesparkene i Norge. På TusenFryd finner du noe for alle, også de tøffeste. Er du og dine av den badeglade typen kan du ta turen til Bø Sommarland og for de eventyrlystne tilbyr vi også rabatt hos Hunderfossen. Tenker du deg på en lengre tur i sommer er kanskje Legoland sommerens kuleste opplevelse? Ikke glem at du også har rabatt hos Atlanterhavsparken i Ålesund og Akvariet i Bergen.

Gutt som titter ut av bilvinduet med bamse

Reise

Opplev Norge og Norden! Nordic Choice Hotels har nå sommertilbud med 20 % rabatt i hele skoleferien og hos Smarthotel får du også en hyggelig pris i helger.

Hva med en bilferie i sommer? Ikke la mangel på bil stoppe deg når du får OBOS-rabatt på leiebil hos Avis.

Se Den Lille Havfrue, spis smørrebrød og gå i butikker på Strøget – København er bare en hyggelig båttur unna med DFDS.

Eller frister det mer med et eget feriehus i sommer? Dansommer gir deg rabatt på feriehus i hele Europa.

For deg som får besøk i storbyen - ikke glem at du får fem gratis dagspass på bysykkel i Oslo og Bergen dersom du har sesongpass. En fin måte å vise frem byene.

To bysyklister over en bro ved barcode.

Kultur og fritid

Hva med en pause fra sommeren for en dag? Opplev snowboard, ski, skateboard og Moto X samtidig under ett tak - X Games Norway 2019 går av stabelen 31. august. 

Befinner du deg i Trondheim på sensommeren? Hvis ikke så vil det uansett være verdt turen for å se store navn som Karpe og David Guetta spille på OBOS//Festningen 2019!

Eller frister det mer med navn som Ellie Goulding, Martin Garrix og Julie Bergan? Jugendfest 2019 i Ålesund gir deg en musikkopplevelse for livet.

Oppussing

Sommeren er tiden for moro og avslapping, men også høytid for å fikse og ordne hjemme. Hos Maxbo får du alt du trenger av bo- og byggevarer, og Flügger gir deg det beste innen maling, tapet og utstyr. Er du på jakt etter fliser og tilbehør får du god OBOS-rabatt hos Norfloor.

God sommer!

Se alle medlemsfordeler