Hopp til innholdet
Ung kvinne sitter på gulvet foran sofaen sin

Hvordan få studielånet til å vare litt lenger

Vi gir deg tilbudene du trenger for å få mest mulig ut av studielånet og kanskje også komme deg et skritt nærmere boligdrømmen.

Bli medlem

Bli OBOS-medlem!

I tillegg til at et OBOS-medlemskap gir deg en plass foran i boligkøen med forkjøpsrett får du også rabatter på alt fra konserter og teater til møbler og kjøkkenutstyr.

Tror du eviglangt medlemskap er det eneste som duger? Tro om igjen!

Bruk medlemsfordelene dine 

Skal du flytte for deg selv? Eller kanskje flytte til en ny hybel eller kollektiv? På hybel.no(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut) finner du både boliger til leie og noen å bo sammen med. Vi hjelper deg også med å kutte kostnadene ved å gi deg rabatt på flyttebil hos Avis! Skaff deg abonnement på Oslo Bysykkel eller Bergen Bysykkel så har du også et billig fremkomstmiddel i hverdagen.

Spar penger på alt du trenger hjemme. Hos Kitch'n får du 20 prosent rabatt på alt til kjøkkenet og hos Bohus får du rabatt på møbler og interiør. Er det på tide med nytt sengetøy kan du ta turen innom Kid Interiør og hvis du trenger å fikse opp litt - sjekk ut Flügger Farve.

Ung kvinne med kaffekopp i hånda på sitt nye kjøkken.

Nå som du er på plass, eller kanskje har vært det en stund, er det aldri feil å gå gjennom økonomien din. Det kan være lite som skal til for at studielånet holder litt lenger - bruk studentrabattene og OBOS-rabattene dine.

OBOS-Banken(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut) får du like god rente på brukskontoen som på en sparekonto. Dessuten slipper du gebyr på bankkort. Det lønner seg å bruke banken med de beste betingelsene for medlemmene! 

Ikke glem innboforsikringen! Hos Tryg(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut) får du opptil 23 prosent rabatt på forsikringene dine. OBOS innboforsikring dekker blant annet uflaksskader og skader som oppstår under flytting.

Mobilregningen er kjip, men hos Talkmore får du 15 prosent rabatt på mobilabonnementer med månedspris.

På tide å unne seg noe gøy? Bruk rabatten din på teater, konserter og fornøyelsesparker. I appen LastCall får du oversikt over hvor du får OBOS-rabatt.

Se alle medlemsfordeler

Ikke medlem ennå? Bli medlem her!

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelene som ligger i medlemskapet ditt.