OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Asper Hageby

Boliger
Cirka 260 leiligheter
Størrelse
2 til 5 rom
Status
Avventer rammesøknad
Salgsstart
Planlagt første halvdel 2021
Innflytting
Planlagt første halvdel 2023
Organisering
Ikke avklart

Nye boliger i Asper Hageby

OBOS og OBOS Block Watne planlegger å bygge cirka 260 nye leiligheter fordelt på flere bygg på inntil seks etasjer på dette feltet. Asper Hageby er vestvendt og får gode solforhold. Rundt boligene er det planlagt flere grøntområder, og flere av leilighetene vil ha god utsikt mot Romeriksåsen. 

Spennende nærområde

Du vil bo i et spennende område på Kløfta, med nærhet til en rekke fasiliteter som er greie å ha i hverdagen. Matbutikken er nærmeste nabo, og rett i nærheten ligger også det nye idrettsområdet Bakkedalen, med fotballbaner, tennisbaner, løpestier og skateanlegg. Skole og barnehager ligger også rett ved. 

Nærme kollektivtransport

Asper Hageby ligger cirka 400 meter fra jernbanestasjonen på Kløfta, og toget tar deg inn til Oslo S på 32 minutter. Bussholdeplassen ligger kun 50 meter unna, og det er dermed enkelt å komme seg rundt fra boligene. 10 minutter i bil eller med tog fra Asper Hageby finner du Jessheim.

Meld interesse og hold deg oppdatert

Er du interessert i å høre mer om prosjektet? Meld interesse og få alle de nyeste oppdateringene på e-post. Du vil også få informasjon om salgsstart og planleggingsprosessen. 

Meld interesse for Asper Hageby

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler