Hopp til innholdet

Om Bjørnegårdsvingen

Boliger
125 leiligheter
Størrelse
2 - 5 rom, 48 - 117 m²
Salgsstart
Planlagt høsten 2018
Innflytting
Vinteren 2020/2021
Status
Reguleringsplan er godkjent
Organisering
Ikke avklart

Nye boliger langs Sandvikselva

OBOS planlegger et prosjekt med 125 nye leiligheter samt en barnehage, hvor grøntareal og rekreasjon står i fokus. Vi planlegger å starte salget i løpet av høsten 2018.

Bjørnegårdsvingen vil bestå av 125 to- til femromsleiligheter, fordelt på fire bygg. Her kan du flytte rett inn i en moderne og tidsriktig bolig med høy standard. Vi planlegger vannbåren gulvvarme, flere inntrukne balkonger, heis ned til underjordisk garasjeanlegg, felles takterrasse og flotte uteareal. 

Som en del av prosjektet planlegger vi også en barnehage med fire avdelinger.

Beliggenhet

De nye leilighetene får en flott beliggenhet langs Sandvikselva, med gode rekreasjonsmuligheter like utenfor døra. Eiendommen vender mot sør og vest, noe som gir gode solforhold. Det er direkte adkomst til gang- og sykkelvei langs elva.

Dagens E16 mot nordøst skal fra høsten 2020 bli en lokal vei, og trafikken vil dermed bli betraktelig redusert innen det er tid for innflytting. Fra de nye boligene er det cirka ti minutter å gå til Sandvika Storsenter, samt buss- og togstasjonen i Sandvika. 

Det er kort avstand fra boligene til Vestmarka med sine ski- og turmuligheter. Det er heller ikke lange veien til Kalvøya, som kan by på flotte bade- og turmuligheter.

Salgsstart

Vi jobber for å kunne starte salget i løpet av høsten 2018, og dermed kunne starte byggingen i løpet av vinteren 2018/2019. Innflytting er planlagt i løpet av vinteren 2020/2021. 

Meld interesse for Bjørnegårdsvingen

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Dette prosjektet er under planlegging, og salget har ikke startet enda. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Anne Kari Sterten

Prosjektselger