OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Bjørnegårdsvingen

I Bjørnegårdsvingen flytter du inn i en lys og tidsriktig bolig med høy standard. Det blir vannbåren gulvvarme, heis ned til underjordisk garasjeanlegg, nybygget barnehage og idylliske sørvestvendte uteområder.

Bjørnegårdsvingen boligsameie byr totalt på 125 lyse, og tidsriktige leiligheter med høy standard. I det andre salgstrinnet kan du velge mellom 57 ett- til fireromsleiligheter – alle med skyvedører ut mot en balkong eller markterrasse. Størrelsene varierer fra 37 til 154 kvadratmeter.

Det er dører ut til solfylte balkonger eller markterrasser, og flere av leilighetene er gjennomgående med lys fra flere sider. Heisen går helt ned til et underjordisk garasjeanlegg.

Lurer du på hvordan solforholdene blir i leiligheten du drømmer om å kjøpe? Her kan du få et inntrykk: Soldiagram for Bjørnegårdsvingen.

Illustrasjon av Bjørnegårdsvingen, romslig balkong.

Kjøkken

Kjøkkenet skal ha rom for utfoldelse enten du liker å kokkelere eller invitere mange gjester. I prosjektet leveres alle kjøkken med åpen løsning mot stuen.

Mange av leilighetene er gjennomgående med store gode kjøkken med plass til spisebord. Flere av leilighetene har store vinduer som slipper inn godt med dagslys.

Kjøkkenet er av anerkjent kjøkkenleverandør med ekstra høye overskap med foring til tak. Det leveres med integrert kombiskap og oppvaskmaskin, samt induksjonstopp og stekeovn.

Illustrasjon av Bjørnegårdsvingen, stue med plass til spisestuemøbler.

Bad

Badene er leilighetens kanskje mest private rom og bør være en kombinasjon av komfort og funksjon. Badene i Bjørnegårdsvingen leveres derfor i en lys og moderne utførelse. På gulv legges grå fliser i størrelse 20x20 cm. Vegger får hvite eller grå flis i størrelse 40x20 cm.

Bad med heldekkende benkeplate vil tilrettelegges med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benk på hver side av innredning. Bad med frittstående servant med skuffeseksjon får opplegg for vaskemaskin og tørketrommel over hverandre i en vaskesøyle. Alle baderomsinnredninger leveres med håndtaksløse skuffer med hvite fronter som standard. Alle hovedbad får speilskap med lys, og er tilpasset bredde på innredning.

Dusjhjørner leveres med glassdører. Klosett er vegghengt med innebygd sisterne. Nedforet himling med dimbare downlights er standard på alle bad. Det vil være mulighet for tilvalg på bad i en begrenset periode.

Illustrasjon av Bjørnegårdsvingen, lyst og fint bad.