OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Bjørnegårdsvingen

Her kan du flytte inn i en lys og tidsriktig bolig med høy standard. Det blir vannbåren gulvvarme, heis ned til underjordisk garasjeanlegg, nybygget barnehage og idylliske sørvestvendte uteområder.

Bjørnegårdsvingen byr på 125 varierte leiligheter, fra ett- til femroms, med gode planløsninger og høy standard. Vi har spennende hjørneleiligheter og flotte toppleiligheter med egen takterrasse. I tillegg har vi flere store leiligheter over to plan. Det vil være en beboergruppe på åtte leiligheter som får tilrettelagte leiligheter i prosjektet.

Det er dører ut til solfylte balkonger eller markterrasser, og flere av leilighetene er gjennomgående med lys fra flere sider. Heisen går helt ned til et underjordisk garasjeanlegg.

Illustrasjon av Bjørnegårdsvingen, stor balkong med god utsikt.

Stue

Prosjektet har lyse stuer med en-stavs hvitpigmentert eikeparkett og varmebåren gulvvarme som standard. Alle leilighetene har stue med direkte utgang til balkong eller markterrasse.

Illustrasjon av Bjørnegårdsvingen, lys stue med utgang til balkong.

Kjøkken

Kjøkkenet skal ha rom for utfoldelse enten du liker å kokkelere eller invitere mange gjester. I prosjektet leveres alle kjøkken med åpen løsning mot stuen.

Mange av leilighetene er gjennomgående med store gode kjøkken med plass til spisebord. Flere av leilighetene har store vinduer som slipper inn godt med dagslys.

Kjøkkenet er av anerkjent kjøkkenleverandør med ekstra høye overskap med foring til tak. Det leveres med integrert kombiskap og oppvaskmaskin, samt induksjonstopp og stekeovn.

Illustrasjon av Bjørnegårdsvingen, stue med plass til spisestuemøbler.

Bad

Badene er leilighetens kanskje mest private rom og bør være en kombinasjon av komfort og funksjon. Badene i Bjørnegårdsvingen leveres derfor i en lys og moderne utførelse. På gulv legges grå fliser i størrelse 20x20 cm. Vegger får hvite eller grå flis i størrelse 40x20 cm.

Bad med heldekkende benkeplate vil tilrettelegges med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benk på hver side av innredning. Bad med frittstående servant med skuffeseksjon får opplegg for vaskemaskin og tørketrommel over hverandre i en vaskesøyle. Alle baderomsinnredninger leveres med håndtaksløse skuffer med hvite fronter som standard. Alle hovedbad får speilskap med lys, og er tilpasset bredde på innredning.

Dusjhjørner leveres med glassdører. Klosett er vegghengt med innebygd sisterne. Nedforet himling med dimbare downlights er standard på alle bad. Det vil være mulighet for tilvalg på bad i en begrenset periode.

Illustrasjon av Bjørnegårdsvingen, lyst og fint bad.

Lyst til å ta en titt?

Søndag 19. januar
kl 13.30 - 15.00
Søndag 26. januar
kl 13.30 - 14.30