OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Tursti i nærheten av Bjørnegårdsvingen.

Livet i Bjørnegårdsvingen

På en fantastisk naturtomt i Bjørnegårdsvingen vil du om ikke lenge kunne oppleve et innbydende og levende nabolag.

Bjørnegårdsvingen ligger idyllisk til langs Sandvikselva. Det tar 10 til 15 minutter å gå til Sandvika buss- og togstasjon, og toget tar deg til Oslo sentrum på 12 minutter. Sandvika Storsenter ligger også en kort spasertur unna. I nærheten finner du i tillegg Vestmarka med skiaktiviteter samt Kalvøya og Kadettangen med flotte tur- og bademuligheter. 

Kadettangen, stupetårn og strand.

Alt du trenger i Sandvika

Sandvika er Bærum kommunes største handels-, service- og kultursenter. Her finner du en stor kino med åtte saler, kulturhus med et inspirerende tilbud, teater og bibliotek. Like ved teateret finner du også den populære klubbscenen Musikkflekken.

Byen byr også på gode shoppingmuligheter – med Sandvika storsenter i spissen, samt et bredt utvalg av hyggelige kafeer og gode spisesteder.

Flyfoto over Sandvika.
Sandvika står foran store forandringer i årene fremover. Nye sosiale, kulturelle og økonomiske strukturer vil oppstå når Sandvika utvides med flere byområder. Det satses også på grønne lunger og møteplasser.

Knutepunkt og transport

Sandvika stasjon betjener i dag både lokaltog mot Oslo og Drammen, intercitytog mot Oslo, Kongsberg og Vestfoldbyene og Flytoget.

Sandvika er også et viktig knutepunkt for veitrafikken, ettersom E18 og E16 møtes her. Dagens E16 nordøst for Bjørnegårdsvingen skal fra høsten 2020 bli en lokal vei med betydelig redusert trafikk.

 

Vestmarksetra turområde.
I Bjørnegårdsvingen bor du med nærhet til Vestmarka og alle de flotte turområdene som finnes der – sommer som vinter.

Fritid og rekreasjon

Det er gangavstand til Kadettangen og bro videre over til naturskjønne Kalvøya, kyststi og fantastiske friområder. Kadettangen har en av de flotteste strendene i Oslofjorden med stupetårn, grøntområder, kiosk og parkering.

Kalvøya.
På den nye Sandvika fjordpark på Kadettangen er det både badestrand, park og aktivitetsanlegg.

Skole og barnehage

Bjørnegårdsvingen ligger i familievennlige omgivelser, og det er kort vei til flere skoler og barnehager. I tillegg åpnes en helt ny moderne barnehage med fire avdelinger og stort uteareal på området. Her blir det plass til mellom 80 og 90 barn, og beboere i det nye sameiet får fortrinnsrett til barnehageplass.