OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Eikelijordet i Ski

I et landlig område med flott utsyn og kort vei til Oslo, skal OBOS og Block Watne bygge rekkehus og leiligheter, til sammen 200 boliger.

Landlig i Ski

I naturskjønne omgivelser rett utenfor Ski sentrum, skal OBOS og Block Watne bygge et nytt og spennende nabolag, som består av leiligheter og rekkehus.

På det gamle jordet til Eikeli Gård skal barn og voksne leve sammen i et varmt fellesskap, ta vare på hverandre og skape trivsel for alle og enhver. Her vil det bli grønne fellesarealer, lekeplasser, ny barnehage, kort vei til skole og butikker, og ikke minst smarte løsninger for en moderne og enkel hverdag.

I området er det mange eneboliger fra før, men dette blir det første nabolaget som danner et helt tydelig felleskap - helt i tråd med OBOS og Block Watnes varme verdier.


Eikelijordet_logo_black