OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Eikelijordet

Ski sentrum
Cirka 1,7 kilometer inn til sentrum
Boliger
Totalt cirka 200 leiligheter
Salgsstart
Planlagt fjerde kvartal 2020
Størrelser
47–125 kvadratmeter
Byggestart
Planlagt til årsskiftet 2020/2021
Innflytning
Planlagt fra høsten 2022

Landlig i Ski

OBOS og Block Watne jobber sammen om utvikling av en tomt som ligger langs Kråkestadveien i Ski kommune, like ved grensen til Ås kommune. Området ligger tett på Eikeli Gård. Prosjektet har fått navnet Eikelijordet og her skal det bygges til sammen cirka 200 boliger. OBOS skal bygge cirka 110 av dem.

Vestvendt tomt

Området ligger i vestvendt helning, med en solrik og flott utsikt over naturlandskapet. Det er cirka 1,7 kilometer inn til Ski sentrum og togstasjonen. Fra 2022 er Follobanen på plass og reisetiden inn til Oslo S blir på cirka 11 minutter. Her bor du i landlige omgivelser, samtidig som du har kort vei til Oslo. Her vil både voksne og eldre, nyetablerte par, barnefamilier og single trives. 

Illustrasjon av innganger og fasade på en av blokkene på Eikelijordet.

Leilighetene og miljø

OBOS og Block Watne er opptatt av miljøet. OBOS har vedtatt at alle nye bygg skal BREEAM-serifiseres og dette legges det også opp til på Eikelijordet. Det blir etablert en varmesentral fra fjellet/bakken. Denne vil gi energi til oppvarming og forsyne boligene med varmtvann i springen.

Det jobbes også med å få på plass en bildelingsordning, mulighet for transportsykler, og det blir godt med sykkelparkering i området.  Leilighetene blir bygget med god standard, og blir lettstelte og moderne. Bor du i en større enebolig i området og ønsker noe mer lettstelt? Da er dette prosjektet noe for deg. 

Status

Kommunens behandling av rammesøknad har tatt litt lenger tid enn først antatt. Det legges nå opp til mulig byggestart i årsskiftet 2020/2021 og ferdigstillelse i 4. kvartal 2022.

Meld interesse og hold deg oppdatert

Er du interessert i å høre mer om prosjektet? Meld interesse i skjemaet under og få alle de nyeste oppdateringene på e-post. Du vil også få informasjon om videre planleggingsprosess og salgsstarter.

Meld interesse for Eikelijordet

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Camilla Melsgard

Prosjektselger

Beate Wik

Prosjektselger