Hopp til innholdet

Om 9.4

Boliger
Cirka 600 boliger. Leiligheter, parkvillaer og rekkehus.
Størrelse
To til fem rom og fra cirka 40-185 m²
Status
Venter på godkjent detaljregulering og rammetillatelse.
Salgsstart
Planlagt høsten 2020
Innflytting
Planlagt fra 2023
Organisering
Sameie/borettslag

Miljøvennlige boliger i 9.4

Boligprosjektet utvikles og bygges som et FutureBuilt-prosjekt. Det vil si at vi utvikler klimanøytrale bygg og byområder av høy kvalitet, med mål om å redusere CO2-utslippet med opp mot 50 prosent. 200 av boligene skal være forbildeprosjekter med særlige miljøkrav.

Vil du få siste nytt om 9.4? Meld deg på vårt nyhetsbrev

Om boligprosjektet

9.4 blir liggende sentralt på Fornebu. Her har du Nansenparken med ulike aktivitetsmuligheter på den ene siden, og kjøpesenter samt framtidig sentrumsområde og T-banestopp på den andre siden.

De seks kvartalene vil ha varierte uttrykk i arkitekturen og materialbruken vil være tilpasset omgivelsene, hovedsakelig bestående av teglstein og tre. Bebyggelsen mot Nansenparken vil bestå av kvartal- og punkthus. På denne måten skal flest mulig boliger få kontakt med parken. Nærheten til parken hentes også igjen mellom byggene, hvor det blir grønne, flotte gårdsrom med parsellhager. Langs Forneburingen legges det opp til næringslokaler på gateplan, og mellom kvartalene i 9.4 blir det et hyggelig torg.

Illustrasjon av gateplan i boligprosjektet i boligprosjektet 9.4 på Fornebu.

Utviklingen av 9.4 skjer med stort fokus på bærekraft og godt bomiljø. Vi tar miljøhensyn under hele byggeperioden, og legger til rette for delingsøkonomi og grønn mobilitet, med blant annet bil- og sykkeldeling. Byggene skal være energieffektive og inneha smarthusteknologi, samt tilby fellesskapsløsninger som gjesthybler og felleslokaler.

Salgsstart og innflytting

Vi planlegger salgsstart for første salgstrinn høsten 2020. De første boligene vil da kunne stå klare for innflytning i løpet av 2023.

Arkitekter og illustrasjoner av: Dyrvik Arkitekter og Transborder Studio i samarbeid med SLA og Bollinger + Grohmann.

Nyhetsbrev

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer på Fornebu? Meld deg på her så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.
E-post er ikke gyldig.
Postnummer er ikke gyldig.

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger