OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Bor du på Fornebu i dag? Da kan du være eksperten vi leter etter!

Mange som vil bosette seg på Fornebu har spørsmål, og vi tror du som bor der har de beste svarene. Nå søker vi ambassadører som vil fronte vår nye kampanje.

I OBOS jobber vi hver eneste dag med Fornebu. Vi legger planer, setter planer ut i livet, svarer på spørsmål og selger boliger. Vi er på mange måter Fornebu-eksperter.

Men vi bor ikke på Fornebu. Det gjør du. Uansett hvor mye vi kan fortelle, er det noe eget å snakke med en person som faktisk har den hverdagen man ønsker seg. Vi ser etter flere ambassadører. Fornebu passer både for travle single, enda travlere barnefamilier og pensjonister med tid til å dra frem kajakken en hverdag.

Hva vil det si å være ambassadør?

Kort fortalt: Vi søker ambassadører til et lønnet arbeid. Oppgaven er å være Fornebus ansikt utad og svare på spørsmål fra potensielle naboer. I første omgang handler dette om bilder og små videosnutter som skal brukes i annonsering.

Hva må jeg gjøre for å bli ambassadør?

Ikke mye. Vi trenger kun en kort beskrivelse av deg og de du bor sammen med, sammen med et bilde. Send dette på e-post til fornebu.reklame@obos.no.

Frist for å søke: Søknadsfristen er utløpt. 

Alle får svar. Vi har ingen spesielle kriterier, men kommer til å sette sammen et team av ambassadører som best dekker det mangfoldet av liv som finnes på Fornebu i dag.

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt på fornebu.reklame@obos.no.