OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Kjøpte drømmen

En av de som har kjøpt leilighet i Oksenøya 2 er den aktive og friluftsglade familien Bagtas/Olstad.

Maria og Petter med lille Elias på 1 år gleder seg enormt til å flytte inn. Familien bor i dag i en mindre leilighet i Regattaveien ikke langt unna og har i tiden de har bodd på Fornebu virkelig fått øynene opp for hvilke kvaliteter området har å by på. 

Trenger større plass

Når de etter Elias´sin ankomst trengte større plass var det ikke noe
annet alternativ for dem enn Oksenøya 2.

- Vi har kjøpt over 100 kvadratmeter leilighet med tre soverom, to lekre bad, eget walk-in closet, og over 50 kvadratmeter stue og kjøkken i tillegg til stor terrasse og hage. Uvurderlig for en barnefamilie sier Petter om uteplassen. I tillegg får kjæresten badekar!

Han har skjønt det! Tenk å kunne bo et stenkast fra sjøen i topp moderne bolig hvor vi kan dyrke våre interesser for kitesurfing, stand-up paddleboard og kajakkpadling, bare noen få minutters gange fra leiligheten sier Maria henrykt.

Bilfritt lekemiljø

- Elias, som blir tre år når de flytter inn, kommer til å få lekekamerater “overalt” og har i tillegg til vår lille hage massevis av strender og bilfrie parkområder å boltre seg på - og alt dette bare 10 minutter fra jobben min i Oslo. Det er livskvalitet, slår Maria fast med ettertrykk.