OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Leilighet E409

Sonja Martby (69) bor i en stor enebolig med stor tomt på Rykkinn i Bærum. Her har familien Martby bodd i 30 år. I 2019 flytter hun til drømmeleiligheten på Oksenøya

Byen i byen: Sonja Martby fra Rykkinn ønsker å bo landlig, med kort avstand til byen. På Oksenøya fant jeg akkurat det jeg hadde ønsket meg.

- Dette er barndomshjemmet til datteren vår, og vi har trivdes godt i området. Det er veldig rolig her, med kort avstand til barnehage og skole. Det har vært et fantastisk hjem for en småbarnsfamilie, forteller Sonja.

Liker å være sosial

For et par år siden ble Sonja enke. Datteren hennes bor på Vestlandet sammen med mann og tvillinger på 4 år, som Sonja ser så ofte hun kan.

- Det blir litt ensomt, nå når jeg er alene. Jeg liker å være sosial, at det skjer noe rundt meg. På Fornebu får jeg bo landlig, men med kort avstand til Oslo. Jeg kaller det byen i byen, smiler Sonja.

Tidligere i vår solgte Sonja huset på Rykkinn. Sonjas datter har hatt Obos-medlemskap siden 1981 som ble ført over til Sonja, slik at hun fikk velge leilighet blant de aller første.

- Jeg fikk akkurat den leiligheten jeg ønsket meg, leilighet E409. Den er 93 kvadratmeter og ligger i fjerde etasje. Leiligheten min har 3 soverom og 2 bad, her kan tvillingene få hvert sitt soverom – hvis de vil.

Dessuten får jeg en veldig stor balkong som jeg gleder meg til å bruke. Der skal jeg sitte og høre på liv og røre, fortsetter hun.

Mellom byen, naturen og Fjorden

Oksenøya ligger usjenert til mot Holtekilen på vestsiden av Fornebu. Det nye boligområdet på 50 mål skal romme 340 nye boliger. Nå starter salget av boligprosjektet Oksenøya 2. 

- Fra leiligheten min er det bare 900 meter til Storøya Badestrand, og sjøen er bare et steinkast unna. Jeg gleder meg til å få besøk hit, spesielt av tvillingene, vi kan gjøre så mye gøy i nærområdet.

Selv om familien min bor på Vestlandet, er hjemmet mitt her – på Østlandet.  Det er her jeg har venner, lege, frisør og alt annet jeg har bruk for, sier Sonja.

I 2019 flytter Sonja til drømmeleiligheten på Oksenøya.
- Jeg gleder meg enormt. Det er en fantastisk atmosfære der ute, mellom byen, naturen og fjorden. Jeg har hørt at lyset er helt spesielt på Fornebu, det gleder jeg meg til å oppdage selv, smiler Sonja fornøyd.