OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Nansenløkka

Boliger
Cirka 600 boliger. Leiligheter og rekkehus
Størrelse
To til fem rom og fra cirka 35–185 kvadratmeter
Status
Arbeid med detaljregulering pågår
Salgsstart
Planlagt i første halvdel av 2021
Innflytting
Planlagt fra slutten av 2023 / begynnelsen av 2024
Organisering
Borettslag/sameie

Om Nansenløkka

Nansenløkka vil bestå av cirka 600 boliger fordelt på seks kvartaler. Det arkitektoniske uttrykket blir variert, og materialbruken vil være tilpasset omgivelsene, med utstrakt bruk av teglstein, tre, gjenbruksmateriale og massivtre. Leilighetene varierer i størrelser fra to til fem rom, og i dette prosjektet vil det også komme rekkehus.

Bebyggelsen vil ha varierte høyder som trappes ned og åpner seg inn mot Nansenparken, slik at flest mulig får oppleve nærhet til det populære friområdet. Parkens kvaliteter hentes også igjen mellom byggene, med grønne, flotte gårdsrom med parsellhager.

I hjertet av boligprosjektet er det planlagt en stor felles hage med et felleshus. Felleshagen skal være et grønt byrom som alle beboerne kan samles om – man kan dyrke, være sosial med familie, venner og naboer, man kan høste og nyte.

Vil du holde deg oppdatert om Nansenløkka? Meld din interesse

Miljøvennlige boliger

Bærekraft og godt bomiljø er viktig på Nansenløkka. Vi tar miljøhensyn under hele byggeperioden, og legger til rette for grønn mobilitet med blant annet bil- og sykkeldeling. På Nansenløkka skal det være lettere å leve et miljøvennlig liv. Byggene skal være energieffektive og ha smarthusteknologi, samt tilby deleløsninger som felleslokaler og urbant landbruk.

Nansenløkka på Fornebu er et såkalt FutureBuilt-prosjekt. Det betyr at vi utvikler klimavennlige bygg av høy kvalitet med mål om å redusere klimagassutslipp fra transport, energibruk og materialbruk med mellom 30 og 50 prosent. 200 av totalt 600 boliger skal være særskilte forbildeprosjekter med fokus på bruk av massivtre og energieffektive boliger.

Beliggenhet

Boligprosjektet ligger svært sentralt til på Fornebu med kort vei til parken, butikker og servicetilbud, skoler og barnehager, samt til fjorden. På den ene siden av prosjektet ligger Nansenparken med mulighet for mange ulike fritidsaktiviteter, og på den andre siden ligger kjøpesenteret Fornebu S med et stort utvalg av butikker og spisesteder.

De fleste bussforbindelsene på Fornebu stopper her. Det er også her det fremtidige T-banestoppet for den planlagte Fornebubanen vil ligge. Og er du heldig har du også arbeidsplassen din også på Fornebu. På Fornebu skal livet være enkelt å leve.

Salgsstart og innflytting

Vi planlegger salgsstart for første salgstrinn i løpet av første halvdel av 2021. De første boligene vil kunne stå klare for innflytning i slutten av 2023/begynnelsen av 2024.

Meld interesse for Nansenløkka

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger