Hopp til innholdet
1
2
3
4

Utsolgt

Byggestart

Tilvalg

Innflytting

0 ledige boliger på Oksenøya 1 – Hus A, B og C

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Oksenøya 1 sameie

Oksenøya er et nytt boligområde på Fornebu hvor du har strandkanten rett ved boligen, i tillegg bor du sentrumsnært med kort vei til Oslo S. Boligene i Oksenøya 1 ligger landlig til og har en idyllisk skjermet beliggenhet vest på Fornebu. 

På Fornebu finner du kjøpesenter, barnehager og skoler, samt en rekke restauranter, kultur- og naturopplevelser. Her har du store muligheter til å leve et aktivt liv, på land og i vann. Storøyodden er en av Norges flotteste badestrender, med kafé og flere baner for sandvolleyball og bordtennis. 

Her har du alt du trenger i gang- og sykkelavstand. Velg mellom en- til fireromsleiligheter i ulik størrelse. Felles for alle boligene er at de har en praktisk planløsning med god arealutnyttelse. Hver bolig har enten uteplass eller balkong med romslig utforming. Boligene er tegnet av TAG Arkitekter. 

Les mer om Fornebu og de spennende planene for fremtiden.


Om leilighetene i Oksenøya 1

Leilighetene i Oksenøya 1, hus A, B og C, blir lyse og moderne, i tillegg vil det være store vinduer som gir en romslig følelse. Boligene får en god standard med en takhøyde på 2,5 meter. Det blir enstavs eikeparkett på gulv og lyse, keramiske fliser på baderom. Hver leilighet får en stor og flott balkong.

Les videre

Kontakt oss

Lurer du på noe? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Karianne Nagell Prytz

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger

Anne Kari Sterten

Anne Kari Sterten

Prosjektselger

Det finnes 4 salgstrinn til, med 40 ledige boliger på OksenøyaFornebu