Hopp til innholdet
1
2
3
4

I salg nå

Byggestart

Tilvalg

Innflytting

2 ledige boliger på Oksenøya 1 – Hus D og E

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Oksenøya 1 sameie 

Oksenøya er et nytt boligområde på Fornebu hvor du har strandkanten rett ved boligen, i tillegg bor du sentrumsnært med kort vei til Oslo S. Boligene i Oksenøya 1 ligger landlig til og har en idyllisk skjermet beliggenhet vest på Fornebu. 

På Fornebu finner du kjøpesenter, barnehager og skoler, samt en rekke restauranter, kultur- og naturopplevelser. Her har du store muligheter til å leve et aktivt liv, på land og i vann. Storøyodden er en av Norges flotteste badestrender, med kafé og flere baner for sandvolleyball og bordtennis. 

Her har du alt du trenger i gang- og sykkelavstand. Velg mellom en- til fireromsleiligheter i ulik størrelse. Felles for alle boligene er at de har en praktisk planløsning med god arealutnyttelse. Hver bolig har enten uteplass eller balkong med romslig utforming. Boligene er tegnet av TAG Arkitekter. 

Les mer om Fornebu og de spennende planene for fremtiden.


Om leilighetene i Oksenøya 1

Leilighetene i Oksenøya 1, hus D og E, blir lyse og moderne. Boligene får en praktisk og god planløsning, slik at du kan dra nytte av hver kvadratmeter i leiligheten. Det vil bli store vinduer som gir en romslig følelse og alle leilighetene vil ha en stor balkong eller uteplass.

Les videre

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Karianne Nagell Prytz

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger

Anne Kari Sterten

Anne Kari Sterten

Prosjektselger

Rente fra 2,23 % i OBOS-Banken. Priseks.: 2 mill kr o/25 år, koster 2,63 mill. Eff. rente 2,29 %

Det finnes 5 salgstrinn til, med 88 ledige boliger på Oksenøya på Fornebu