OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3
4

Utsolgt

Byggestart

Tilvalg

Innflytting

Om Oksenøya 1 sameie 

På Oksenøya har du strandkanten rett ved boligen, i tillegg bor du sentrumsnært med kort vei til Oslo S. Boligene i Oksenøya 1 ligger landlig til og har en idyllisk skjermet beliggenhet vest på Fornebu. 

På Fornebu finner du kjøpesenter, barnehager og skoler, samt en rekke restauranter, kultur- og naturopplevelser. Her har du store muligheter til å leve et aktivt liv, på land og i vann. Storøyodden er en av Norges flotteste badestrender, med kafé og flere baner for sandvolleyball og bordtennis. 

Her har du alt du trenger i gang- og sykkelavstand. Felles for alle boligene er at de har en praktisk planløsning med god arealutnyttelse. Hver bolig har enten uteplass eller balkong med romslig utforming. Boligene er tegnet av TAG Arkitekter. 

Les mer om Fornebu og de spennende planene for fremtiden.

Om leilighetene i Oksenøya 1

Leilighetene i Oksenøya 1, hus D og E, blir lyse og moderne. Boligene får en praktisk og god planløsning, slik at du kan dra nytte av hver kvadratmeter i leiligheten.

Det vil bli store vinduer som gir en romslig følelse og alle leilighetene vil ha en stor balkong eller uteplass.

Les videre

Kontakt oss

Lurer du på noe? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger

Anne Kari Sterten

Prosjektselger

Det finnes 2 salgstrinn til, med 27 ledige boliger på OksenøyaFornebu