OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Oksenøya 1

Leilighetene i Oksenøya 1 blir moderne og lyse. Store vinduer og åpne rom gir boligene en romslig følelse.

Leilighetene får en god standard med en takhøyde på 2,5 meter, lyspigmentert énstavs eikeparkett og flislagt bad. De fleste leilighetene er gjennomgående med store vindusflater og lyse åpne rom.

Alle leilighetene har egen uteplass i form av balkong eller markterrasse. Toppleilighetene i Oksenøya 1 får en privat, stor takterrasse. Det medfølger en sportsbod, som blir plassert i kjeller, til hver leilighet. 

Boligene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, noe som skapet er godt inneklima året rundt. På Oksenøya varmes dette opp av sjøvann, noe som gjør løsningen svært miljøvennlig. Hver leilighet får sin egen energimåler.

Illustrasjonen viser utsikten gjennom vinduene og glassdøren ut til balkongen på en stue på Oksenøya

Kjøkken

Kjøkkenet får innredning fra Sigdal - Uno Palett, hvor det er mulig å velge mellom tre ulike alternativer: Konsept 1 - Grå fronter og laminat benkeplate i fargen "Grå betong". Konsept 2 - Premium white fronter og laminat benkeplate i fargen "Grå betong". Konsept 3 - Beige fronter og hvit laminat benkeplate. Benkeplaten som leveres som standard til de ulike alternativene har rett forkantlist og er 40 mm tykk, 

Det leveres med "grepsløse" fronter på overskap med push løsning, og underlimt vask i rustfritt stål. Ettgreps armatur av type Oras Cubista eller tilsvarende, LED downlights blir montert under overskap for å gi godt lys til benkeplaten.

I ettromsleilighetene er det avsatt plass til vaskemaskin på kjøkkenet. 

Illustrasjonen viser et kjøkken på Oksenøya på Fornebu

Bad

Badene leveres med hvite fliser på vegg, 20x40 cm, og grå fliser på gulv, 10x10 cm, med fliser i størrelse 5x5 cm i dusjsonen. I baderomsgulvet vil det bli termostatstyrt varme. 

Over servanten vil det monteres speil og underskapene vil ha hvite fronter. Dusjveggene vil bli levert i herdet glass og toalettet blir vegghengt. 

Det er avsatt plass til vaskemaskin/kondenstørketrommel på ett av badene i 2-, 3- og 4-roms leilighetene.