Hopp til innholdet
1
2
3
4

I salg nå

Byggestart

Tilvalg

Innflytting

2 ledige boliger på Oksenøya 2 – Hus A, B, C

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Oksenøya 2, A, B og C 

Oksenøya 2 består av 102 leiligheter fordelt på 6 bygg, i et helt nytt boligområde på Fornebu. Boligene ligger landlig til og har en idyllisk skjermet beliggenhet vest på Fornebu, i tillegg har du har strandkanten rett ved boligen. På Fornebu bor du også sentrumsnært med kort vei til Oslo S. 

På Fornebu finner du kjøpesenter, barnehager og skoler, samt en rekke restauranter, kultur- og naturopplevelser. Her har du store muligheter for å leve et aktivt liv, på land og i vann. Storøyodden er en av Norges flotteste badestrender, med kafè og flere baner for sandvolleyball og bordtennis. Området rundt bygget vil få pent opparbeidede fellesarealer med trær og busker, benker og gangstier.

Her har du alt du trenger i gang- og sykkelavstand. Velg mellom en- til fireromsleiligheter i ulik størrelse. Felles for alle boligene er at de har en praktisk planløsning med god arealutnyttelse og flott romfølelse. Boligene er tegnet av TAG arkitekter. 

Les mer om Fornebu og de spennende planene for fremtiden.


Last ned dokumenter

Om leilighetene i Oksenøya 2

Leilighetene i Oksenøya 2, hus A, B og C, har en praktisk planløsning med god arealutnyttelse. Hver bolig har enten balkong eller terrasse. Innvendig takhøyde blir på cirka 2,5 meter og sammen med store vindusflater vil dette gi en romslig følelse. Vi har lagt stor vekt på arkitektur, funksjonelle planløsninger og gjennomgående god standard.

Les videre

Nyhetsbrev

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer på Fornebu? Meld deg på her så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.
E-post er ikke gyldig.
Postnummer er ikke gyldig.

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Karianne Nagell Prytz

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger

Anne Kari Sterten

Anne Kari Sterten

Prosjektselger

Det finnes 3 salgstrinn til, med 38 ledige boliger på OksenøyaFornebu