Hopp til innholdet

Om leilighetene i Oksenøya 2

Leilighetene i Oksenøya 2 får store vinduer og åpne rom som skaper en romslig følelse. Boligene blir lyse og får en gjennomgående god standard.

Boligene vil få enstavs hvitpigmert eikeparkett på gulv, og lyse, keramiske fliser på baderomsgulv. Planløsningen i leilighetene er praktisk og med god arealutnyttelse. Innvendig takhøyde blir på cirka 2,5 meter og sammen med store vindusflater og åpne rom, vil dette gi en god romfølelse. 

Bygget har direkte tilgang til garasjekjeller via heis. Det medfølger egen parkeringsplass for tre- til fireromsleilighetene. Alle leilighetene vil ha egen sportsbod på fem kvadratmeter i kjeller. I tillegg har boligene egen uteplass i form av balkong eller markterrasse.

Boligene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, noe som skapet er godt inneklima året rundt. På Oksenøya varmes dette opp av sjøvann, noe som gjør løsningen svært miljøvennlig. Hver leilighet får sin egen energimåler.

Illustrasjonsbilde av stue og balkong i Oksenøya 2 hus d, e og f.

Kjøkken 

Kjøkkenet får innredning fra Sigdal - Uno Palett, hvor det er mulig å velge mellom tre ulike alternativer: Konsept 1 - Grå fronter og laminat benkeplate i fargen "Grå betong". Konsept 2 - Premium white fronter og laminat benkeplate i fargen "Grå betong". Konsept 3 - Beige fronter og hvit laminat benkeplate. Benkeplaten som leveres som standard til de ulike alternativene har rett forkantlist og er 40 mm tykk, 

Det leveres med "grepsløse" fronter på overskap med push løsning, og underlimt vask i rustfritt stål. Ettgreps armatur av type Oras Cubista eller tilsvarende. LED downlights blir montert under overskap for å gi godt lys til benkeplaten.

I ettromsleilighetene er det avsatt plass til vaskemaskin på kjøkkenet. 

Illustrasjonsbilde av kjøkken i Oksenøya trinn 2

Bad

Badene leveres med hvite fliser på vegg, 20x40 cm, og grå fliser på gulv, 10x10 cm, med fliser i størrelse 5x5 cm i dusjsonen. I baderomsgulvet vil det bli termostatstyrt varme. 

Gulvvarmen på badet styres av termostat. Toalettene blir vegghengte, og armaturet er ettgreps av typen Oras Cubista eller tilsvarende. Dusjen er av typen Oras Hydra eller tilsvarende. Det blir servant med underskap uten sokkel med hvite, slette fronter. Stort speil på veggen bak servanten. Dusjveggenekommer i herdet glass, og badet har innfelte downlights i taket.

Fargevalgene er holdt i lyse toner som alltid er like aktuelle og tidløse.
Det er avsatt plass til vaskemaskin/kondenstørketrommel på ett av
badene i hver bolig. Badene er prefabrikkerte. 

Illustrasjonsbilde fra innsiden av en leilighet i Oksenøya 2 hus D,E,F som viser balkongen

Lyst til å ta en titt?

Søndag 18. november
kl 15.00 - 16.00