OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3
4

I salg nå

Byggestart

Tilvalg

Innflytting

6 ledige boliger på Oksenøya 2 – Hus D, E og F

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Oksenøya sameie

Oksenøya 2 består av 102 leiligheter fordelt på 6 bygg, i et helt nytt boligområde på Fornebu. Boligene ligger landlig til og har en idyllisk skjermet beliggenhet vest på Fornebu, i tillegg har du har strandkanten rett ved boligen. På Fornebu bor du også sentrumsnært med kort vei til Oslo S. 

På Fornebu finner du kjøpesenter, barnehager og skoler, samt en rekke restauranter, kultur- og naturopplevelser. Her har du store muligheter for å leve et aktivt liv, på land og i vann. Storøyodden er en av Norges flotteste badestrender, med kafè og flere baner for sandvolleyball og bordtennis. 

Her har du alt du trenger i gang- og sykkelavstand. Velg mellom en- til fireromsleiligheter i ulik størrelse. Felles for alle boligene er at de har en praktisk planløsning med god arealutnyttelse og flott romfølelse. Boligene er tegnet av TAG arkitekter. 

Les mer om Fornebu og de spennende planene for fremtiden.


Om leilighetene i Oksenøya 2

Leilighetene i Oksenøya 2, hus D, E og F, har en praktisk planløsning med god arealutnyttelse. Hver bolig har enten balkong eller terrasse.

Innvendig takhøyde blir på cirka 2,5 meter og sammen med store vindusflater vil dette gi en romslig følelse.

Vi har lagt stor vekt på arkitektur, funksjonelle planløsninger og gjennomgående god standard.

Les videre

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Karianne Nagell Prytz

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger

Anne Kari Sterten

Anne Kari Sterten

Prosjektselger

Det finnes 3 salgstrinn til, med 36 ledige boliger på OksenøyaFornebu