Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

22 ledige boliger på Oksenøya 3 – hus A og B

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Oksenøya 3 logo blå

Om Oksenøya 3 – hus A og B

Oksenøya ligger usjenert til mot Holtekilen på vestsiden av Fornebu. Her får du landlig beliggenhet med umiddelbar nærhet til kyststien, grøntområder og sjøen – og gangavstand til Nansenparken, to marinaer og Fornebu S.

Sameiet Oksenøya 3 har miljøsertifiseringen BREEAM, og det består av fem bygg med til sammen 84 selveierleiligheter. Salget fordeles på to trinn. I det andre og siste trinnet kan du velge mellom 42 leiligheter i hus A og B. Det er stor variasjon i boligstørrelsene, så sjansen for å finne en bolig som passer er stor.

Les mer om Oksenøya og Fornebu


Last ned dokumenter

Om leilighetene på Oksenøya 3

På Oksenøya er det rom for alle. Leilighetene er små, store og midt imellom. I praksis betyr det at du kan finne deg en ettroms på 27 kvadratmeter, en fireroms på 178 kvadratmeter eller noe midt imellom.

Les videre

Nyhetsbrev

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer på Fornebu? Meld deg på her så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.
E-post er ikke gyldig.
Postnummer er ikke gyldig.

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Karianne Nagell Prytz

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger

Anne Kari Sterten

Anne Kari Sterten

Prosjektselger

Det finnes 3 salgstrinn til, med 18 ledige boliger på OksenøyaFornebu