Hopp til innholdet

Om leilighetene på Oksenøya 3

På Oksenøya er det rom for alle. Leilighetene er små, store og midt imellom. I praksis betyr det at du kan finne deg en ettroms på 27 kvadratmeter, en fireroms på 178 kvadratmeter eller noe midt imellom.

De fleste leilighetene er gjennomgående og har enten markterrasse eller balkong. Noen av toppleilighetene har romslige takterrasser.

Innvendig takhøyde blir på ca. 2,5 m og sammen med store vindusflater og lyse åpne rom, vil dette gi en god romfølelse. Det leveres enstavs, hvitpigmentert eikeparkett som standard.

Hvis du har lyst, kan du tilpasse leiligheten etter din smak både hva angår veggfarger, gulv, elektriske løsninger eller kjøkkenfronter og armatur, mot et tillegg i prisen.

Interiørillustrasjon av Oksenøya 3, god utsikt fra balkong.

Et miljøsertifisert boligprosjekt

Oksenøya 3 blir et miljøsertifisert boligprosjekt, der BREEAM-standardiseringen benyttes. Formålet med sertifiseringen er å motivere til bærekraftig design og bygging gjennom hele byggeprosessen, fra tidlig fase til overlevert bygg.

Dette gir en grønnere bolig til fordel for deg. Med mange ulike tiltak utgjør den verdensledende miljøsertifiseringen BREEAM en stor forskjell som sparer både hjemmet og miljøet for unødvendig forurensing og energibruk.

Interiørillustrasjon av Oksenøya 3, romslig plass til spisebord og stoler.

Kjøkken

Kjøkkenet får innredning fra Sigdal – Uno Palett, og det er mulig å velge mellom tre ulike konsepter:

  1. Grå fronter (S4000-N) og laminat benkeplate i fargen «Grå betong».
  2. Premium White fronter og laminat benkeplate i fargen «Grå betong».
  3. Mørk Grå fronter (S7500 N) og laminat benkeplate i «lys skimmer». 

Benkeplaten som leveres som standard til de ulike alternativene, har rett forkantlist og er 20mm tykk. Kjøkkenet leveres med «grepsløse» fronter på overskap med push løsning og underlimt vask i rustfritt stål. Det medfølger integrerte hvitevarer på kjøkken i Oksenøya 3.

Interiørillustrasjon av Oksenøya 3, moderne kjøkken.

Bad

Badene leveres med hvite fliser på vegg i størrelsen 30x60, mørke grå fliser på gulv i størrelsen 30x30 og i dusjsonen mørke grå fliser på gulv i størrelsen 5x5.

Gulvvarmen på badet styres av termostat. Toalettene er vegghengte, og blandebatteriet på servant er ettgreps av typen Oras Cubista eller lignende. Selve innredningen står selvsagt i stil. Dusjen er av typen Oras Hydra eller lignende. Det blir servant med underskap uten sokkel og skuffer med hvite fronter og speilskap.

Dusjveggene kommer i herdet glass, og badet har innfelte downlights i taket. Fargevalgene er holdt i lyse toner som alltid er like aktuelle og tidløse.

Det er avsatt plass til vaskemaskin/kondenstørketrommel på ett av badene i hver bolig. Badene er prefabrikkerte, og det vil være enkelte tilvalgsmuligheter.