OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

6 ledige boliger på Oksenøya 3 – Hus C, D og E

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Oksenøya 3 logo blåOksenøya 3 logo blåOksenøya 3 logo blå

Om Oksenøya 3 – hus C, D og E

Oksenøya ligger usjenert til mot Holtekilen på vestsiden av Fornebu. Her får du landlig beliggenhet med umiddelbar nærhet til kyststien, grøntområder og sjøen – og gangavstand til Nansenparken, to marinaer og Fornebu S. 

Sameiet Oksenøya 3 har miljøsertifiseringen BREEAM, og det består av fem bygg med til sammen 83 selveierleiligheter. Salget fordeles på to trinn. I første trinn kan du velge mellom 42 leiligheter i hus A, B og E. Det er stor variasjon i boligstørrelsene, så sjansen for å finne en bolig som passer er stor.

Les mer om Oksenøya og Fornebu

 


Last ned dokumenter

Om leilighetene på Oksenøya 3

På Oksenøya er det rom for alle. Leilighetene er små, store og midt imellom. I praksis betyr det at du kan finne deg en ettroms på 27 kvadratmeter, en fireroms på 178 kvadratmeter eller noe midt imellom.

Les videre

Meld interesse for Oksenøya

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger

Anne Kari Sterten

Prosjektselger

Det finnes 1 salgstrinn til, med 17 ledige boliger på OksenøyaFornebu

Hverdagsparadiset Oksenøya

Oksenøya er noe for seg selv, tett på skjærgården, kyststien og friluftslivet. Møt noen av de som skal flytte inn her, og se deres hverdagsparadis på Fornebu.