OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Oksenøya 3

Nesten uansett hvor stort du ønsker å bo, kan du finne en lys, åpen leilighet som kan passe. Oksenøya 3 byr på alt fra ettroms på 27 kvadratmeter til femroms på 178 kvadratmeter.

Standarden i leilighetene i Oksenøya 3 er oppgradert vesentlig med nedsenket himling, fliser i entre og oppgraderte kjøkken og bad. Se prospekt for detaljer.

Interiørillustrasjon av Oksenøya 3, lys og luftig stue.

Et miljøsertifisert boligprosjekt

Oksenøya 3 blir et miljøsertifisert boligprosjekt, der BREEAM-standardiseringen benyttes. Formålet med sertifiseringen er å motivere til bærekraftig design og bygging gjennom hele byggeprosessen, fra tidlig fase til overlevert bygg.

Dette gir en grønnere bolig til fordel for deg. Med mange ulike tiltak utgjør den verdensledende miljøsertifiseringen BREEAM en stor forskjell som sparer både hjemmet og miljøet for unødvendig forurensing og energibruk.

Illustrasjonsbilde av stue og grått kjøkken med to mennesker.

Kjøkken

Kjøkkenet får flott innredning fra Sigdal, se detaljer i prospektet. Amfi Eik Lakriz og Uno Palett Grå. Silestone benkeplate på de største leilighetene

Illustrasjonsbilde av mørkt kjøkken med to mennesker.

Bad

Badene er lyse og tidløse, og leveres med fliser på gulv og vegg fra Rako Extra i fargen Ivory. Gulvfliser i størrelse 30×30 cm, fliser på gulv i dusjsonen i størrelse 5×5 cm, og veggfliser i størrelse
30×60 cm.

Toalett er vegghengt, og det leveres blandebatteri i dusj fra Tapwell i fargen krom. Servantskap leveres fra INR, modell Viskan Solid i fargen Premium White med to skuffer med håndtak i krom. Servanten er hvit stenkomposit. Servantarmaturet er fra Tapwell, modell BI072.

Dusjeveggene kommer i herdet glass, og det leveres innfelte downlights i taket. Det er avsatt plass til vaskemaskin/kondenstørketrommel på ett av badene i hver bolig. Badene leveres med gulvvarme som styre med termostat. Badene er prefabrikerte. Separate WC er plassbygd.

Tilvalgsprosessen er avsluttet i Oksneøya 3, men alle usolgte leiligheter er oppgradert.