OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Oksenøya 3

Nesten uansett hvor stort du ønsker å bo, kan du finne en lys, åpen leilighet som kan passe. Oksenøya 3 byr på alt fra ettroms på 27 kvadratmeter til femroms på 178 kvadratmeter.

De fleste leilighetene er gjennomgående og har enten markterrasse eller balkong. Noen av toppleilighetene har romslige takterrasser. Lurer du på hvordan solforholdene blir? Ta en titt på soldiagrammet(Lenke ut).

Innvendig takhøyde blir på ca. 2,5 m og sammen med store vindusflater og lyse åpne rom, vil dette gi en god romfølelse. Det leveres enstavs, hvitpigmentert eikeparkett som standard.

Hvis du har lyst, kan du tilpasse leiligheten etter din smak både hva angår veggfarger, gulv, elektriske løsninger eller kjøkkenfronter og armatur, mot et tillegg i prisen.

Interiørillustrasjon av Oksenøya 3, lys og luftig stue.

Et miljøsertifisert boligprosjekt

Oksenøya 3 blir et miljøsertifisert boligprosjekt, der BREEAM-standardiseringen benyttes. Formålet med sertifiseringen er å motivere til bærekraftig design og bygging gjennom hele byggeprosessen, fra tidlig fase til overlevert bygg.

Dette gir en grønnere bolig til fordel for deg. Med mange ulike tiltak utgjør den verdensledende miljøsertifiseringen BREEAM en stor forskjell som sparer både hjemmet og miljøet for unødvendig forurensing og energibruk.

Interiørillustrasjon av Oksenøya 3, moderne kjøkken.

Kjøkken

Kjøkkenet får innredning fra Sigdal – Uno Palett, og det er mulig å velge mellom tre ulike konsepter:

  1. Grå fronter (S4000-N) og laminat benkeplate i fargen «Grå betong».
  2. Premium White fronter og laminat benkeplate i fargen «Grå betong».
  3. Beige fronter (S3005-Y50R) og hvit laminat benkeplate.

Benkeplaten som leveres som standard til de ulike konseptene, har rett forkantlist og er 40 mm tykk. Kjøkkenet leveres med «grepsløse» fronter på overskap med push løsning og underlimt vask i rustfritt stål. Det medfølger integrerte hvitevarer på kjøkken i Oksenøya 3.

Interiørillustrasjon av Oksenøya 3, moderne kjøkken.

Bad

Badene leveres med hvite fliser på vegg i størrelsen 30x60, grå fliser på gulv i størrelsen 30x30 og i dusjsonen mørke grå fliser på gulv i størrelsen 5x5.

Gulvvarmen på badet styres av termostat. Toalettene er vegghengte, og armaturet er ettgreps av typen Oras Cubista eller tilsvarende. Selve innredningen står selvsagt i stil. Dusjen er av typen Oras Hydra eller tilsvarende. Det blir servant med underskap uten sokkel og skuffer med hvite fronter på begge bad. Speilskap på hovedbad, speil med ledlys på lite bad. Dusjveggene kommer i herdet glass, og badet har innfelte downlights i taket. Fargevalgene er holdt i lyse toner som alltid er like aktuelle og tidløse.

Det er avsatt plass til vaskemaskin/kondenstørketrommel på ett av badene i hver bolig. Badene er prefabrikkerte, og det vil være enkelte tilvalgsmuligheter.