OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

Utsolgt

Byggestart

Innflytting

0 ledige boliger på Oksenøya 4 og 5

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Oksenøya, 4 og 5

Oksenøya er et helt nytt boligområde på naturskjønne Fornebu. Oksenøya 4 og 5 består av til sammen 45 selveierleiligheter fordelt på seks frittliggende hus. Med buss er du på Skøyen innen 8 minutter, i tillegg er det kort vei til Oslo S. 

Boligene ligger kun et steinkast fra bryggekanten og har en idyllisk skjermet beliggenhet vest på Fornebu. Her har du brygge, badestrand, kyststien, kjøpesenter og kollektivtransport, i gang- og sykkelavstand. På Fornebu kan du leve et aktivt liv, både på land og i vann, samtidig som bor sentrumsnært.

På Oksenøya har du alt du trenger i nærheten. Det vil bli opparbeidet et grønt og frodig uteareal som skal innby til rekreasjon og hygge for alle beboere. Velg mellom tre- til fireromsleiligheter i ulik størrelse. Boligene er tegnet av TAG Arkitekter. 

Les mer om Fornebu og de spennende planene for fremtiden.


Last ned dokumenter

Om leilighetene i Oksenøya, 4 og 5

Leilighetene i Oksenøya 4 og 5 får praktiske planløsninger med god arealutnyttelse. Innvendig takhøyde blir på cirka 2,5 meter og sammen med store vindusflater og lyse åpne rom, vil dette gi en god romfølelse. Vi har lagt stor vekt på arkitektur, funksjonelle planløsninger og gjennomgående god standard.

Les videre

Kontakt oss

Noe du lurer på? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Karianne Nagell Prytz

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger

Anne Kari Sterten

Anne Kari Sterten

Prosjektselger

Det finnes 2 salgstrinn til, med 24 ledige boliger på OksenøyaFornebu