OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Oksenøya, 4 og 5

Leilighetene blir lyse, moderne og med en gjennomgående god standard. Åpne rom og store vindusflater gir boligene en romslig følelse.

Leilighetene leveres med enstavs hvitpigmert eikeparkett i alle oppholdsrom, på bad blir det keramiske fliser. Det vil bli en generell takhøyde på cirka 2,5 meter. Toppleilighetene i noen av byggene har skråtak og vil få takhøyde på over 3,5 meter på det høyeste. 

Det er heis i hvert bygg. Alle leilighetene får egen sportsbod i garasje fra 5 til 15 kvadratmeter i lukket anlegg. Det blir også et fellesrom på 20 kvadratmeter som kan brukes til å skru på sykkelen og lignende. Innvendig bod leveres til hver enkel leilighet der dette er vist på tegning. Felles garasjeanlegg. Hver bolig har uteplass i form av balkong eller terrasse.


Se soldiagram for Oksenøya 4 og 5 (Lenke ut)


Oppvarming skjer via vannbåren gulvvarme. Det blir termostatstyrt gulvvarme på baderom.  

Illustrasjonen viser en stue på Oksenøya

Kjøkken

Kjøkkenet får innredning fra Sigdal - Amfi Eik Palett eller Scala, i hvitt. Benkeplaten som leveres har rett forkantlist og er 40mm tykk i lys shimmer laminat. Det leveres med Sigdal Skywalker II hvit grep og underlimt vask i rustfritt stål. Ettgreps armatur av type Oras Cubista eller lignende. Under overskap vil det være innfelt LED downlights for godt lys til benkeplaten. 

Illustrasjonen viser et kjøkken på Oksenøya

Bad

Badene blir prefabrikerte baderomskabiner eller plassbygde bad. De leveres med hvite fliser på vegg, 20x40 cm, og grå fliser på gulv, 10x10 cm, med fliser i størrelse 5x5 cm i dusjsonen. I baderomsgulvet vil det bli termostatstyrt varme. 

Over servanten vil det monteres speil og underskapene vil ha hvite fronter. Dusj av typen Oras Hydra eller lignende. Dusjveggene vil bli levert i herdet glass og toalettet blir vegghengt. 

Det er avsatt plass til vaskemaskin/kondenstørketrommel på ett av badene