OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

Utsolgt

Byggestart

Innflytting

0 ledige boliger på Oksenøya 6

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Oksenøya 6

Oksenøya 6 er en parkvilla bestående av kun seks boliger. Bygget ligger for seg selv, med utsyn mot Holtekilen. Boligene har mange likhetstrekk med Oksenøya 4 og 5, der leilighetene ble solgt i rekordfart. Men Oksenøya 6 er enda mer frittliggende og plassert enda nærmere sjøen – bare 50 meter fra Holtekilen.

Hele boligområdet Oksenøya er på 50 mål og skal romme 340 boliger når det står ferdig. Her får du landlig beliggenhet, umiddelbar nærhet til kyststien, grøntområder og sjøen, og du har gangavstand til Nansenparken, to marinaer og kjøpesenteret Fornebu S. Med buss er du på Skøyen innen 8 minutter, i tillegg er det kort vei til Oslo S.

Boligene er tegnet av TAG Arkitekter, og du kan velge mellom fireroms på 101 eller 124 kvadratmeter BRA – alle gjennomgående, med romslig balkong eller markterrasse.

Leilighet 101 er solgt til en tidligere andelseier på Fornebu. Disse har fortrinnsrett før OBOS-medlemmer. De resterende boligene vil bli solgt på salgsstart 21. august, med forkjøpsrett for OBOS-medlemmer.

Les mer om Fornebu og de spennende planene for fremtiden.


Last ned dokumenter

Om leilighetene i Oksenøya 6

Oksenøya 6 byr på seks store og gjennomgående fireromsleiligheter med romslig balkong eller markterrasse, lyse flater, god romfølelse samt tidsriktig kjøkken fra Sigdal. Toppleilighetene får ekstra stor takhøyde, på inntil 3,5 meter.

Les videre

Kontakt oss

Karianne Nagell Prytz

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger

Anne Kari Sterten

Anne Kari Sterten

Prosjektselger

Det finnes 4 salgstrinn til, med 29 ledige boliger på OksenøyaFornebu