OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Oksenøya 6

Leilighetene i Oksenøya 6 er alle gjennomgående, med romslig balkong eller markterrasse, god standard tvers igjennom og et tidsriktig uttrykk.

Boligene får lyspigmentert enstavs eikeparkett, flislagt bad og kjøkken fra Sigdal.

TAG Arkitekter har tegnet boligene, og ett av særtrekkene er den skrå formen på taket. Det gir toppleilighetene en takhøyde på opptil 350 cm, så her blir det dobbelt opp med vinduer og ekstra mye lys. De andre leilighetene får takhøyde på minst 250 cm.

Oksenøya 6 vil tilhøre samme sameie som Oksenøya 4 og 5. Det medfølger en p-plass og en bodplass på 10 kvadratmeter, samt et fellesrom på 20 kvadratmeter i garasjen – som blant annet kan brukes til å skru på sykkelen eller smøre ski. Garasjen ligger under Oksenøya 4 og 5 og det er dermed ikke direkte adkomst til garasjen fra disse leilighetene. Boden vil være i dette bygget, med direkte adkomst via heis.

Se soldiagram for Oksenøya 6(Lenke ut)

Oksenøya 6, romslig balkong.

Kjøkken

Kjøkkenet får innredning fra Sigdal, og det er mulig å velge mellom Amfi Eik Palett eller Scala i farge hvit, kostnadsfritt.

Benkeplaten som leveres som standard har rett forkantlist og er 40 mm tykk i lys skimmer. Kjøkkenet leveres med Sigdal Skywalker II hvit grep og underlimt vask i rustfritt stål. Det blir mulig å velge andre kjøkken fra Sigdal, til ekstra kostnad.

Bad

Badene leveres med grå fliser på gulv i størrelse 10 x 10 cm og 5 x 5 cm fliser på gulv i dusjsonen, mens det kommer hvite fliser i 20 x 40 cm på veggene.

Gulvvarmen på badet styres av termostat. Toalettene er vegghengte, og armaturet er ettgreps av typen Oras Cubista eller tilsvarende. Selve innredningen står selvsagt i stil. Dusjen er av typen Oras Hydra eller tilsvarende. Det blir servant med skuffer uten sokkel med hvite, slette fronter. Speilskap på veggen bak servanten. Dusjveggene kommer i herdet glass, og badet har innfelte downlights i taket. Fargevalgene er holdt i lyse toner som alltid er like aktuelle og tidløse.

Det er avsatt plass til vaskemaskin/kondenstørketrommel på ett av badene i hver bolig. Badene er plassbygde, og det vil være enkelte tilvalgsmuligheter.