Velkommen til salgsmøte for Oksenøya 6

Nå starter salget av seks nye selveierleiligheter på Oksenøya 6. Vi starter prosessen med et salgsmøte. Møtet er åpent for alle, men OBOS-medlemmer har forkjøpsrett og stiller foran i køen.

For å sikre deg en av de nye leilighetene, må du melde deg på og delta på salgsmøtet.

Tid og sted for salgsmøtet

Tid: Tirsdag 21. august kl. 18.00
Sted: Våre nye lokaler i Forneburingen 200 – Se kart (Google). 

På salgsmøtet får du vite mer om Oksenøya 6 og kjøpsprosessen. Deretter kjøper OBOS-medlemmene bolig etter tur. Den som har vært medlem lengst får velge bolig først. Til slutt får ikke-medlemmer velge og kjøpe bolig etter loddtrekning. De som kjøper bolig på salgsmøtet signerer en forenklet, men bindende kontrakt.

Fullmakt 

Er du forhindret fra å møte opp selv? Da kan du sende en stedfortreder med signert fullmakt.

Skal du benytte deg av ansienniteten til noen andre i familien? Da må du fylle ut og ta med deg skjema for å kjøpe og overføre salgskontrakt.

Dette må du ha på plass før salgsmøtet

Finansiering

Vi må vite at du har finansieringen i orden før du kan kjøpe. På salgsmøtet må du derfor ta med et finansieringsbevis, eller telefonnummer til en i banken din som kan bekrefte finansieringen. OBOS-banken hjelper deg gjerne med dette

For å kunne bruke forkjøpsretten, må du i tillegg:

• Være OBOS-medlem og ha betalt kontingenten.
• Melde deg på salgsmøtet før det starter.
• Møte opp til salgsmøtet i god tid. 

Vi bruker listen over påmeldte til å registrere deg når du ankommer salgsmøtet. Kommer du for sent må du velge bolig til slutt, uansett om du er medlem eller ikke.

Ja, jeg vil delta på salgsmøtet for Oksenøya 6