OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

Boligen din på Oksenøya

På Oksenøya bor du like ved vannet på vestsiden av Fornebu. Her kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter i varierende størrelse. Boligene er tegnet av TAG arkitekter.

Illustrasjonen viser en stue på Oksenøya

Boligområdet på Oksenøya er på 50 mål, og vil ved ferdigstillelse bestå av 340 nye boliger. Prosjektets egenart vil være inspirert av gamle Oxenøen Bruk og området rundt. Fasadene vil i hovedsak bestå av mørkt panel og lys teglstein.

Boligtyper, planløsninger og priser

Oksenøya 4 og 5 – i salg nå

Vi har startet salget av 45 nye selveierboliger på Oksenøya 4 og 5 på Fornebu. Leilighetene er fordelt på seks hus på tre etasjer, og de fleste boligene er gjennomgående. Velg blant tre- til femromsleiligheter på 64 - 124 kvadratmeter.

Alle boligene har balkong eller markterrasse. Flere av toppleilighetene har skråtak med takhøyde opp til 3,5 meter på det høyeste.  

Finn din bolig i boligvelgeren

Oksenøya 1 og 2 – i salg nå

Alle boligene på Oksenøya 2 og Oksenøya 1 ligger nå ute for salg, og ledige boliger kan kjøpes av den første som melder interesse – du trenger ikke å være OBOS-medlem!

Oksenøya 1 og 2 består av et godt utvalg to- til fireromsleiligheter på 30 – 218 kvadratmeter.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

 

Illustrasjonen viser et kjøkken på Oksenøya
På Oksenøya kan du flytte rett inn i en lys og moderne leilighet.

Kvalitet, standard og tilvalg

Leilighetene får en god standard med en takhøyde på 2,5 meter, lyspigmentert énstavs eikeparkett og flislagt bad. De fleste leilighetene er gjennomgående med store vindusflater og lyse åpne rom. Alle boligene på Oksenøya 1 og 2 leveres med kjøkken fra Sigdal Uno Pallett, hvor man fritt kan velge mellom tre utvalgte fargealternativer. Boligene på Oksenøya 4 og 5 leveres med kjøkken fra Sigdal Amfi Eik Pallett eller Scala.

Boligene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, noe som skapet er godt inneklima året rundt. På Oksenøya varmes dette opp av sjøvann, noe som gjør løsningen svært miljøvennlig. Hver leilighet får sin egen energimåler. 

Hvis du er tidlig ute, har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg. Du kan for eksempel endre på kjøkken, parkett, fliser, dører og el-punkter.

Illustrasjonen viser en stue på Oksenøya med utsikt mot markterrassen
Du har muligheten til å sette ditt eget preg på leiligheten din gjennom tilvalg.

Balkonger, terrasser og uterom

Alle leilighetene har egen uteplass i form av balkong eller markterrasse. Toppleilighetene i Oksenøya 1 og 2 får en privat, stor takterrasse. 

Det vil bli lagt stor vekt på å etablere gode møteplasser i uteområdene på Oksenøya. Det vil bli etablert ulike soner på området slik at du kan finne det stedet som passer for deg og ditt behov. Området vil bli inspirert av nærmiljøet ellers, med kalksteinsformasjoner, siv og kyststien. Det vil bli lagt til rette for bysykkelparkering og kajakkoppbevaring utendørs i Oksenøya 1. Byggherre vil stille noen kajakker til disposisjon ved overtagelse.

Nysgjerrig på solforholdene?

Last ned soldiagram for Oksenøya 1 

Last ned soldiagram for Oksenøya 2 

Se soldiagram for Oksenøya 4 og 5

Illustrasjonen viser en koselig innredet terrasse på OksenøyaDe fleste boligene på Oksenøya får en egen uteplass. Toppleilighetene får privat takterrasse.

Heis, parkering og bod

Det blir heis opp til øverste etasje i alle de nye byggene på Oksenøya. Til tre- og fireromsleilighetene medfølger parkeringsplass i garasjeanlegg.

For leilighetene i Oksenøya 1 og 2 medfølger sportsbod i kjeller. 

Oksenøya 4 og 5

Det medfølger én, to eller tre boder, avhengig av størrelsen på leiligheten. Bodene er i størrelsen 5 – 9 og 15 kvadratmeter. Det vil også bli etablert et eget fellesrom for alle beboerne, som kan brukes som sykkelverksted og smørebod.