OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

Livet ditt på Storøya

Tenk deg å bo i et av de flotteste områdene på Fornebu - vendt mot fjorden og med gode solforhold. Nærmeste nabo er sjøen og store friluftsområder.

Bilde av Sommerfugldammen på Storøya, Fornebu. Bildet er tatt fra kanten av dammen og viser flytebrygga som duver på vannet.

Storøya ligger solrikt og lunt til sør på Fornebulandet. Området grenser mot Koksabukta og Storøykilen. Hva med å rusle til stranda etter jobb, spise medbragt og ta en liten dukkert før solnedgang?

Bebyggelsen vil bestå av leiligheter, rekkehus og boliger gruppert i kjede. Gang- og sykkelstier er allerede på plass. Med 12 kilometer strandlinje, splitter nye boliger og nærhet til byen vil stadig flere flytte til Fornebulandet. 

En enklere hverdag

Alt du måtte trenger er like i nærheten: Barnehage, skoler, Nansenparken, naturreservater, badestrender, butikker, restauranter, treningssenter, svømmehall, idrettsanlegg og mange kilometer med gang- og sykkelveier. 

Bildet viser en stor statue i Nansenparken på Fornebu
Du kjenner kanskje til den prisbelønte Nansenparken, men har du vært nedom Sommerfugldammen? Den ligger mellom Koksabukta og Storøya, og er kjent for å ha mange sjeldne sommerfuglarter.  

Nytt kjøpesenter

I oktober 2014 åpnet kjøpesenteret Fornebu S dørene like i nærheten. Der finner du også bussen som går hyppig mot Lysaker stasjon og Oslo sentrum. 

Kjøpesenteret er i verdensklasse når det gjelder miljøvennlighet, og har blitt tildelt miljøutmerkelsen «BREEAM Outstanding». I kjøpesenteret er det 80 butikker og restauranter, og det kommer også et treningssenter, bank og legesenter.

Inngangspartiet til Fornebu Senter. Et barn klatrer i en skulptur formet som senterets logo, en sirkel med Fornebu inngravert, som er plassert på hellelagt plass foran inngangen.
Alt du trenger å handle i hverdagen - og mye mer - på det nye senteret Fornebu S. 

Bo og jobbe på Fornebu

Er du blant de mange som jobber på Fornebu, men som bor et annet sted i dag? Tenk all den tiden du vil spare ved å kunne rusle til jobben fremfor å stå i kø ut mot Fornebu om morgenen. Fornebubanen kommer, men trolig først om syv til ni år. 

Jobb i Oslo

Hvis du jobber i Oslo, må du huske at du kjører i motsatt retning av køen mot Fornebu. Ifølge GPS-målinger fra Ruter (mars 2014) er det kun 1-2 minutters forsinkelse på bussene fra Telenor Fornebu til Nationaltheatret i morgenrushet.

De samme bussene til Lysaker stasjon hadde åtte sekunders forsinkelse i snitt i morgenrushet, og det er god plass på bussen når du kjører i motsatt retning av køen. 

Gutt i båt utenfor Storøya.Gutt i båt utenfor Storøya.
I tillegg til hurtigbåt, er det lett å komme til egen båt. Det er ledige båtplasser ved Holtekilen på Fornebu. 

Et liv ved sjøen

Så har du lyst på en splitter ny bolig ved sjøen - og samtidig nær Oslo? Det er ikke ofte slike ubebygde områder dukker opp i vår tid. På Storøya har du muligheten, takket være en nedlagt flyplass som er forvandlet til et fantastisk boligområde. Velkommen!

Finn din plass på Storøya nå!

Oppdag hele Fornebu!

Klikk på bildet for å se det i et større format.

Oppdag hele Fornebu - kart som viser butikker, strender, parker, arbeidsplasser, boligfelt, idrettsarenaer, idrett- og svømmehall, Telenor Arena, arbeidsplasser med merOppdag hele Fornebu - kart som viser butikker, strender, parker, arbeidsplasser, boligfelt, idrettsarenaer, idrett- og svømmehall, Telenor Arena, arbeidsplasser med mer