OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

Slik blir boligene

Det finnes ikke mange steder i Oslo- og bærumsområdet hvor man kan bo i helt ny bolig så nær strandkanten. Storøya er et av de mange flotte områdene på Fornebu. Her ligger byggene vendt mot fjorden, og tett på naturen.

Gå direkte til:

Kort om Storøya

Storøya ligger sør på Fornebulandet og grenser ned mot vannet med Koksabukta i sør og Storøykilen i vest. Boligene er utformet slik at du som bor her skal ta del i naturen omkring deg. Du får mye lys, sol og utsyn. 

Falketunet – i salg nå

Salget av de aller siste boligene på Storøya er i gang. Falketunet ligger meget sentralt på Storøya. Tunet består av tre moderne og innholdsrike parkvillaer med teglfasade, og inneholder til sammen 30 flotte leiligheter.

Falketunet_terrasse

Alle boligene leveres med én p-plass, og utstyres med ladestasjon for el-bil/hybrid bil. Byggene er tegnet av Lund Hagem Arkitekter.

Boligene ligger landlig til kun et steinkast fra friarealer, turstier og naturreservater. En kort spasertur unna finner du Storøyodden badeplass, Nansenparken, Fornebu S kjøpesenter, skoler, barnehager og idrettsanlegg.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Snipetunet – 1 ledig bolig

I september 2016 startet salget av 39 nye leiligheter på Snipetunet. Snipetunet har antatt ferdigstillelse 1. kvartal 2019.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Utsolgte tun og trinn på Storøya

Erletunet

40 nye boliger på Erletunet. Trinnet består av treroms- og fireromsleiligheter på 69–154 kvadratmeter. Erletunet har antatt ferdigstillelse 3. kvartal 2018. Last ned prospekt

Finketunet

30 nye leiligheter sørvest på Storøya. Det er treroms- til femromsleiligheter på mellom 69 og 157 kvadratmeter. Last ned prospekt

Vipetunet

34 nye leiligheter som ligger idyllisk og skjermet til, sørvest på Storøya. Boligene er fordelt på fire moderne parkvillaer med tre-, fire- og femroms leiligheter. Last ned prospekt 

Lomvi tun 1

De 26 leilighetene i Lomvi tun 1 har eksklusiv plassering ytterst mot Storøyodden, helt inn mot naturreservatet og Storøyodden badestrand. Last ned prospekt

Lerketunet

Lerketunet består av tre moderne og innholdsrike parkvillaer med teglfasade, og inneholder til sammen 30 leiligheter. Last ned prospekt

Hegretunet

Ytterst på Storøya finner du Hegretunet, som består av 44 romslige tre og fireroms leiligheter fordelt over fem parkvillaer utført i teglstein. Last ned prospekt

Lomvi tun 2

På Lomvi tun 2 består av 24 leiligheter i forskjellige størrelser. 3-roms på 90 kvadratmeter og 4-roms på 116 kvadratmeter.

Terne tun 1, 2 og 3

På hvert tun er boligene fordelt i fem bygg på fire etasjer. I størrelse varierer de fra 2-roms på 53 m2 til 4-roms på 142 kvadratmeter. 

Bjørnenga

14 rekkehus og fem frittstående parkvillaer utgjør tunet Bjørnenga lengst øst på Storøya.

Svaletunet

Svaletunet består av moderne og innholdsrike rekkehus og leiligheter med til sammen 33 enheter fra 50 til 119 kvadratmeter.