Hopp til innholdet

Om Storøykilen

Boliger
Cirka 400 boliger. Leiligheter, parkvillaer og rekkehus.
Størrelse
To til fem rom og fra cirka 40-185 m²
Status
Venter på godkjent detaljregulering og rammetillatelse.
Salgsstart
Planlagt våren 2020
Innflytting
Planlagt fra 2023
Organisering
Sameie/borettslag

Storøykilen – midt mellom parken og sjøen

I Storøykilen på Fornebu skal vi bygge cirka 400 boliger, fordelt på seks kvartaler. Boligprosjektet vil bestå av leiligheter, parkvillaer og rekkehus. Her bor du tett på en rekke aktivitetsmuligheter, både til lands og til vanns. Rett rundt hjørnet for Storøykilen finner du Nansenparken med sykkelstier, paviljonger, lekeplasser og treningsparker. Herfra er det også kort vei til Storøyodden badestrand. Badestranden har EUs høyeste sertifisering for rent vann og har tilgang til både kiosk, utegrill og dusj. Her kan du nyte lange sommerdager med bading, sandvolleyball og bordtennis.

Storøykilen blir liggende mellom to flotte grendesenter; Storøya og Oksenøya grendesenter. Et steinkast unna finner du Fornebu S med alt av servicetilbud, butikker og restauranter. På Fornebu har du med andre ord alt det du trenger. Og skulle du savne byen er den ikke langt unna verken med buss, bil eller sykkel.

Vil du få siste nytt om Storøykilen? Meld deg på vårt nyhetsbrev

Oversiktsbilde over det kommende boligprosjektet Storøykilen på Fornebu.

Om boligprosjektet

Mellom kvartalene i Storøykilen blir det grønne, flotte gårdsrom og et hyggelig torg. Det etableres et felleslokale som beboerne kan bruke. I Storøykilen legges det opp til bil- og sykkeldeling. Det blir også grønne tak og parsellhager hvor du kan dyrke dine egne grønnsaker.

De seks kvartalene vil ha variasjon i arkitekturen og materialbruken vil være tilpasset omgivelsene​. Fasadene planlegges kledd med teglstein, tre og plater. Storøykilen bygges med mål om å BREEAM-NOR-sertifiseres. Det vil si at boligene planlegges, prosjekteres, oppføres og driftes etter bærekraftige prinsipper. 

Salgsstart og innflytting

Vi planlegger salgsstart for omkring 105 leiligheter våren 2020. Dersom det blir salgsstart som planlagt, vil byggingen kunne starte første kvartal 2021. De første boligene vil da kunne stå klare for innflytning i løpet av 2023.

Arkitekt: Arcasa Arkitekter
Illustrasjoner: EVE

Nyhetsbrev

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer på Fornebu? Meld deg på her så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.
E-post er ikke gyldig.
Postnummer er ikke gyldig.

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger