OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Storøykilen

Boliger
Cirka 400 boliger. Leiligheter, parkvillaer og rekkehus.
Størrelse
To til fem rom og fra cirka 40-185 m²
Status
Venter på godkjent detaljregulering og rammetillatelse.
Salgsstart
Planlagt i slutten av 2020
Innflytting
Planlagt fra 2023
Organisering
Sameie/borettslag

Storøykilen – alt du trenger i umiddelbar nærhet

I Storøykilen blir du en del av et aktivt og urbant nabolag, med sosiale løsninger som felleslokale for beboerne, delingsordninger, grønne tak og parsellhager der du kan dyrke egne grønnsaker. Her kan du leve et sosialt, kreativt og ikke minst aktivt liv, med fantastiske mulighet for trening og rekreasjon i nærmiljøet.

Rett rundt hjørnet for Storøykilen finner du Nansenparken med lekeplasser og treningsparker, og det er kun en kort rusletur til Fornebu S med alt av servicetilbud, butikker og restauranter. På Fornebu har du med andre ord alt det du trenger. Og skulle du savne byen er den ikke langt unna verken med buss, bil eller sykkel.

Om boligprosjektet

Storøykilen vil bestå av cirka 400 boliger fordelt på seks kvartaler. I dette boligprosjektet kommer det både leiligheter, parkvillaer og rekkehus, med størrelse fra cirka 40 til 185 kvadratmeter. Storøykilen består av seks kvartaler med variert arkitektonisk uttrykk, og materialbruken vil være tilpasset omgivelsene. Fasadene planlegges kledd med teglstein og tre. Mellom kvartalene i Storøykilen blir det grønne, flotte gårdsrom og et hyggelig torg. 

Storøykilen bygges med mål om å BREEAM-NOR-sertifiseres. Det vil si at boligene planlegges, prosjekteres, oppføres og driftes etter bærekraftige prinsipper.

Vil du holde deg oppdatert om Storøykilen? Meld din interesse

Oversiktsbilde over det kommende boligprosjektet Storøykilen på Fornebu.

Biologisk mangfold

Storøykilen vil ha et stort fokus på biologisk mangfold og den lokale naturen trekkes inn i boligområdet, slik at du kan oppleve den på nært hold. Vi jobber nå med et pilotprosjekt med fokus på bynatur som vi planlegger å åpne til høsten. Pilotprosjektet vil være en læringsarena for barnehager, skoler og fagmiljøer, og vekstene som plantes skal bli en del av uteområdene til Storøykilen.

Salgsstart

Vi planlegger salgsstart i slutten av 2020. De første boligene vil da kunne stå klare for innflytning i løpet av 2023. Meld deg som interessent for å få mer informasjon om boligene som snart kommer for salg.

Arkitekt: Arcasa Arkitekter
Illustrasjoner: EVE og MIR

Meld interesse for Storøykilen

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger