OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Storøykilen

Boliger
Cirka 400 boliger. Leiligheter, parkvillaer og rekkehus.
Størrelse
To til fem rom og fra cirka 40-185 m²
Status
Venter på godkjent detaljregulering og rammetillatelse.
Salgsstart
Planlagt 1. kvartal 2021
Innflytting
Planlagt fra 2023
Organisering
Sameie/borettslag

Storøykilen – alt du trenger i umiddelbar nærhet

I Storøykilen på Fornebu skal vi bygge cirka 400 boliger, fordelt på seks kvartaler. Boligprosjektet vil bestå av leiligheter, parkvillaer og rekkehus. Her bor du tett på en rekke aktivitetsmuligheter, både
til lands og til vanns.

Rett rundt hjørnet for Storøykilen finner du Nansenparken med lekeplasser og treningsparker, og kun et steinkast unna har du Fornebu S med alt av servicetilbud, butikker og restauranter. På Fornebu har du med andre ord alt det du trenger. Og skulle du savne byen er den ikke langt unna verken med buss, bil eller sykkel.

Om boligprosjektet

Mellom kvartalene i Storøykilen blir det grønne, flotte gårdsrom og et hyggelig torg. Det etableres et felleslokale som beboerne kan bruke. I Storøykilen legges det opp til bil- og sykkeldeling. Det blir også
grønne tak og parsellhager hvor du kan dyrke dine egne grønnsaker.

De seks kvartalene vil ha variasjon i arkitekturen og materialbruken vil være tilpasset omgivelsene​. Fasadene planlegges kledd med teglstein, tre og plater. Storøykilen bygges med mål om å BREEAM-NOR-sertifiseres. Det vil si at boligene planlegges, prosjekteres, oppføres og driftes etter bærekraftige prinsipper.

Vil du få siste nytt om Storøykilen? Meld deg på vårt nyhetsbrev

Oversiktsbilde over det kommende boligprosjektet Storøykilen på Fornebu.

Salgsstart og innflytting

Vi planlegger salgsstart for omkring 105 leiligheter 1. kvartal 2021. De første boligene vil da kunne stå klare for innflytning i løpet av 2023.

Arkitekt: Arcasa Arkitekter
Illustrasjoner: EVE

Meld interesse for Storøykilen

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger