OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Ta deg raskt til og fra Fornebu

Fornebu har hyppige bussavganger, syv ruter operer til og fra Fornebu. Rute 31 går hele døgnet, også på hverdager.

I tillegg er et eget kollektivfelt etablert langs Snarøyveien for å sikre at bussene holder tidtabellen.

Flytoget, regionstog og lokaltog finner du på Lysaker stasjon, som ligger noen minutter unna. Bysykkelordningen kan benyttes til Lysakerlokket.

Det er også kort vei til E18 dersom du bruker bil som fremkomstmiddel til og fra jobb. Med bil tar det 10 min fra Fornebulandet til Oslo sentrum. Har du el-bil, kan du i benytte bussfil hele veien inn i rushtiden. 

Enkelt å sykle

Godt opparbeidede sykkelstier gjør sykkelen til et praktisk fremkomstmiddel, både til Oslo sentrum og Sandvika.

I 2016 fikk Fornebu en egen bysykkelordning, driftet av Bærum kommune. Stativer finner du  blant annet ved Fornebuporten, Lysakerlokket, Fornebu S og fergeanløpet ved Rolfsbukta. 

Framtidig transport

Fornebubanen er under planlegging og det er besluttet tre metrostasjoner på Fornebu. Stasjonene vil etableres ved Fornebu S, ved Flytårnet (langs Snarøyveien) og ved Fornebuporten/Norwegian.

Beregninger fra Ruter tilsier at det skal ta 12 minutter til Majorstuen og 18 minutter til Jernbanetorget når Fornebubanen står ferdig.