OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
  • Bygges av:

Om Gystadmyra

Antall boliger
Cirka 290 leiligheter
Størrelse
1 til 5 rom
Status
Avventer rammesøknad
Salgsstart
Planlagt første halvdel 2021
Innflytting
Planlagt første halvdel 2023
Organisering
Ikke avklart

Vi satser på Jessheim

Nå skal OBOS for første gang bygge boliger på Jessheim. På Gystadmyra skal vi bygge cirka 290 flotte ett- til femromsleiligheter over fire til syv etasjer. Det vil bli parkeringsplasser under bakken og fokus på gode uteområder mellom husene. 

Etablert boligområde

Dette er den siste tomten i et allerede etablert og ferdigutviklet boligområde. Det er ny skole og idrettsanlegg i nærheten, og matbutikk finnes allerede rett over veien. 

Cirka 15 minutters gange fra Gystadmyra finner du Jessheim sentrum og Jessheim Storsenter. I sentrum ligger også jernbanestasjonen som tar deg til Oslo på omkring 35 minutter. Velger du å ta bilen, så er du i Oslo på cirka 40 minutter. 400 meter fra boligene finner du bussholdeplassen. 

Miljøvennlig

Prosjektet skal i likhet med alle nye byggeprosjekter OBOS setter i gang, miljøsertifiseres etter standarden BREEAM-NOR. Det betyr at kjøperne er garantert å flytte til et miljøvennlig hjem hvor det er lagt til rette for at beboerne kan velge en grønn livsstil.

Meld interesse og hold deg oppdatert

Er du interessert i å høre mer om prosjektet? Meld interesse og få alle de nyeste oppdateringene på e-post. Du vil også få informasjon om salgsstart og planleggingsprosessen. 

Meld interesse for Gystadmyra

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler