OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Gystadmyra

Leiligheter
Cirka 300
Størrelse
1 - 5 rom
Salgsstart
Høst 2020
Innflytting
Fjerde kvartal 2022
Type bolig
Leiligheter
Status
Avventer rammesøknad

På Gystadmyra på Jessheim skal vi bygge cirka 300 flotte leiligheter i ulik størrelse. Her får du nærhet til det du trenger i hverdagen, og boligene vil passe for folk i alle livsfaser.

Nye boliger på Gystadmyra

Gystadmyra ligger cirka 1,5 kilometer fra Jessheim sentrum og Jessheim Storsenter. Enten du er en førstegangskjøper eller pensjonist – eller noe midt imellom – så kan din neste drømmebolig ligge på nettopp Gystadmyra.

Spennende nærområde

Området rundt består av bloggbebyggelse og diverse næringsvirksomheter. Kun et lite kvarters gange unna finner du Jessheim stadion, med et bredt aktivitetstilbud. Her kan du spille ishockey, løpe på friidrettsbanen og skate i skateparken, blant annet. Det er heller ikke langt inn til Jessheim sentrum, der du finner det du trenger for en smidig hverdag.

Barnehager og skoler ligger like ved, og middagshandlingen får du gjort på dagligvarebutikken rett over gata.

Enkelt å komme seg rundt

400 meter unna boligene finner du bussholdeplassen, og cirka 1,4 kilometer unna ligger også Jernbanestasjonen som tar deg til Oslo på omkring 35 minutter. Velger du å ta bilen, så er du i byen på 40 minutter.

Fine friluftsområder

I området rundt Gystadmyra ligger det fine turområder for både sommer- og vinteraktiviteter. Her er det gode muligheter for å finne roen eller ta seg en treningsøkt ute i frisk luft.

Meld interesse og hold deg oppdatert

Er du interessert i å høre mer om prosjektet? Meld interesse og få alle de nyeste oppdateringene på e-post. Du vil også få informasjon om salgsstart og planleggingsprosessen. 

Meld interesse for Gystadmyra

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler