Boligen din i Hagebyen

Hagebyen er kanskje det mest sentrale boligområdet på Fornebu, og du har gangavstand til alt du kan drømme om i hverdagen.

Grønne områder og lekeplasser er rett utenfor boligen. I tillegg har du Nansenparken og nærhet til sjøen.
Grønne områder og lekeplasser er rett utenfor boligen. I tillegg har du Nansenparken og nærhet til sjøen.

Gå direkte til:

Moderne og nøytralt

Alle rom har moderne design og nøytrale farger – så du selv kan sette ditt særpreg. Takhøyden er omtrent 250 cm, slik at du får mer luft og romfølelse enn i standardprosjekter. 

Kjøkkenet er hvitt med slette fronter av typen Uno fra Sigdal. Det er eikeparkett på gulvene, hvitmalte vegger, bad med vegghengt klosett, antrasittgrå baderomsfliser på gulv (10 x 10cm) og hvite veggfliser (20 x 20). I rekkehuset får du også badekar. 

Bygningene i Hagebyen har hvitmalte pussfasader med innslag av beiset treverk. Det er Spor Arkitekter som har tegnet boligområdet. 

Lys, balkonger og terrasser

Balkongene og terrassene er sør- eller vestvendt. Store vindusflater slipper inn ekstra mye dagslys og gir rom og luft til boligene. Rekkehusene har takterrasse på ca. 24 kvm 

Takterrasse mot vest. Hagebyen på FornebuTakterrasse mot vest. Hagebyen på Fornebu
Alle rekkehusene har takterrasse med bod.

Elektro

Du får bolig tilknyttet fjernvarme utvunnet fra sjøen for oppvarming og tappevann. Boligene leveres med radiatorer i de fleste rom som styres av direktevirkende termostater for oppvarming.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Blokkene har fellesløsning og rekkehus har separate systemer. 

Miljøvennlige Fornebu

Hele Fornebu ble klargjort med fjernvarmeløsninger og smart avfallshåndtering før boligbyggingen startet opp. Sortert søppel kastes i avfallssjakter og suges deretter via et vakuumsystem til en avfallssentral. 

Tversnitt av et rekkehus i Hagebyen på FornebuTversnitt av et rekkehus i Hagebyen på FornebuTverrsnitt av rekkehus på 134 kvadratmeter. I tillegg har du terrassene og litt gressplen/hage.

Garasje inkludert

Til alle boligseksjonene følger det med en garasjeplass i underjordisk garasjeanlegg og en bod på fem kvm i eget bodanlegg. Det er også mulig å kjøpe ekstra parkeringsplass.