Livet på Hundsund

Unn deg en oppdagelsesferd til Hundsund! Du vil bli slått av den vakre beliggenheten ned mot Koksabukta og de flotte husene i moderne stil. Du vil også se at det er lagt ned mye arbeid i uteområdene. På Hundsund er det tenkt helhetlig fra første stund.

Nærhet til alt

Beboerne kan fortelle deg om et godt nabolag med aktive og hyggelige mennesker. På Hundsund bor du rett ved sjøen og fantastiske treningsmuligheter, og like ved har du et nytt kjøpesenter med 80 butikker og restauranter.

Sporty fritidsmuligheter

Dra innom Hundsund bad, spill tennis, fotball, golf eller curling. Spaser en tur i Nansenparken eller ta deg en treningsøkt på sykkel eller rulleskøyter. Dra ut med kajakk eller bli med på bandy, yoga, dans, brettseiling eller bordtennis.

Start morgenen med en dukkert i sjøen eller bli med på bootcamp-trening. Fornebu er som skapt for deg som ønsker å være i aktivitet.
Illustrasjon til boligprosjektet Hagebyen på Fornebu. To personer på tur med hundene sine på gangvei langs vannspeilet.Illustrasjon til boligprosjektet Hagebyen på Fornebu. To personer på tur med hundene sine på gangvei langs vannspeilet.
Fornebu har nesten uendelig med tur- og treningsmuligheter. 

Kort vei til skole og barnehage

Ungdommene på Hundsund er heldige. De kan gå på en innovativ ungdomsskole som satser på temabasert undervisning og samarbeid med næringslivet.

Tett oppfølging av elevene er vektlagt, og varm lunsj tilbys alle. Skolen ligger i Hundsund grendesenter, der det også er barnehage, svømmehall, idrettshall, kantine og bibliotek. Barneskoler ligger på Storøya og Snarøya.

Barn som padler på brett i sjøen, FornebuBarn som padler på brett i sjøen, FornebuEtter skoletid er det kort vei og mange muligheter for aktiviteter i friluft. 

Bo og jobbe på Fornebu

Er du blant de mange som jobber på Fornebu, men som bor et annet sted i dag? Tenk all den tiden du vil spare ved å kunne rusle til jobben fremfor å stå i kø ut mot Fornebu om morgenen. Fornebubanen kommer, men trolig først om syv til ni år. 

Jobb i Oslo

Hvis du jobber i Oslo, må du huske at du kjører i motsatt retning av køen mot Fornebu. Ifølge GPS-målinger fra Ruter (mars 2014) er det kun 1-2 minutters forsinkelse på bussene fra Telenor Fornebu til Nationaltheatret i morgenrushet.

De samme bussene til Lysaker stasjon hadde åtte sekunders forsinkelse i snitt i morgenrushet, og det er god plass på bussen når du kjører i motsatt retning av køen. 

Hurtigbåt

Hvis buss, bil eller sykkel ikke frister, kan du ta den nye hurtigbåten mellom Rolfsbukta og Aker brygge. 12 minutter og akkurat tid til en kopp kaffe.

Nytt kjøpesenter

I oktober 2014 åpnet kjøpesenteret Fornebu S. Det tar deg fra ett minutt til 7-8 minutter å gå til kjøpesenteret, avhengig av hvor du bor på Hundsund.Ung kvinne som handler ved en brøddiskUng kvinne som handler ved en brøddisk På senteret finner du 80 butikker og restauranter, og det er en butikkmiks som skiller seg fra et vanlig kjøpesenter, blant annet med en stor andel gründerbutikker som ikke er del av en kjede.

Bygningen er i verdensklasse når det gjelder miljøvennlighet, og har blitt tildelt miljøutmerkelsen «BREEAM Outstanding». I kjøpesenteret kommer det også treningssenter, bank og legesenter.

Les om alle tilbudene på nettsidene til Fornebu S

Oppdag hele Fornebu!

Klikk på bildet for å se det i et større format

Oppdag hele Fornebu - kart som viser butikker, strender, parker, arbeidsplasser, boligfelt, idrettsarenaer, idrett- og svømmehall, Telenor Arena, arbeidsplasser med merOppdag hele Fornebu - kart som viser butikker, strender, parker, arbeidsplasser, boligfelt, idrettsarenaer, idrett- og svømmehall, Telenor Arena, arbeidsplasser med mer