Slik blir boligene

Hundsund vil bestå av 468 selveierboliger når de to siste delfeltene er ferdig. I dag er åtte delfelt ferdigbygd og innflyttet, og dermed kommer du til et veletablert boligområde – der alt du og barna kan drømme om ligger innenfor rekkevidde i hverdagen. Vi har allerede startet byggingen av de to siste delfeltene!

Gå direkte til:

Arkitektur

Bygningene på Hundsund har fasader utformet i en moderne stil. Helheten i området er åpenbar, selv om materialvalgene på fasadene varierer noe fra prosjekt til prosjekt. Her finnes tegl, puss, tre, glass og sementplater.

Fasade bygg 5 - tun 7Fasade bygg 5 - tun 7

Det er boliger for alle livsfaser. Eneboliger, rekkehus, tomannsboliger og leiligheter i ulike størrelser. Boligene er organisert rundt gatetun og felles grøntarealer med lekeområder for de små.

Boligområdet er tegnet av Arcasa Arkitekter og Niels Torp Arkitekter.

Lekeplass på Hundsund, FornebuLekeplass på Hundsund, Fornebu
Barna har mange gode møteplasser på Hundsund.

Moderne og nøytralt

Alle rom får moderne design og nøytrale farger – så du selv kan sette ditt særpreg. Takhøyden er omtrent 250 cm, slik at du får mer luft og romfølelse enn i standardprosjekter.

Det legges opp til eikeparkett, hvitmalte vegger, hvitt kjøkken, bad med vegghengt klosett, grå baderomsfliser på gulv og hvite veggfliser. 

Vil du oppgradere boligen din?

Ønsker du et litt annerledes kjøkken, andre dører eller kanskje et annet gulv? Du kan gjøre tilvalg etter at du har kjøpt. Da får du en leilighet som skiller seg fra naboens, og du får i enda større grad satt ditt personlige preg på boligen.

Lys, balkonger og terrasser

Balkongene og terrassene er sør- eller vestvendt mot sjøen. Store vindusflater slipper inn ekstra mye dagslys og gir rom og luft til boligene. 

Illustrasjon av stue, 1367 Hundsund, FornebuIllustrasjon av stue, 1367 Hundsund, Fornebu
Utsikten fra en av boligene i 1367 Hundsund.

Miljøvennlig boligområde

Du får miljøvennlig, vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom og moderne luftbehandling via eget aggregat i innvendig bod.  

Hele Fornebu ble klargjort med fjernvarmeløsninger og smart avfallshåndtering før boligbyggingen startet opp. Sortert søppel kastes i avfallssjakter og suges deretter via et vakuumsystem til en avfallssentral. 

Hundsund Tun 7

Hundsund Tun 7 består av totalt 152 leiligheter fordelt på tre salgstrinn, og alle leilighetene er nå solgt. 

Boligene ligger perfekt til for deg som vil ha en aktiv og effektiv hverdag, med kjøpesenter, treningssenter, fjorden og den flotte naturen like ved.

I Tun 7 er det romslige 3-roms leiligheter og unike 4-roms ende- eller toppleiligheter, i varierende størrelse og utforming. Vi har startet byggingen av første salgstrinn, og jobber for at du skal kunne flytte inn i en fiks ferdig leilighet fra fjerde kvartal 2016. 

Andre salgstrinn av Tun 7 jobber vi for at skal være ferdig bygget i tredje kvartal 2017,  og vi antar at boligene i tredje trinn vil være ferdig bygget og klare for innflytting i fjerde kvartal samme år.

boligvelgeren for Tun 7 kan du se din nye bolig, plasseringen og planløsningen 

Illustrasjonen viser tre av husene i Hundsund Tun 7, sett fra gårdsrommet mellom husene. I bildet er det noen barn som leker på en liten lekeplass og det er flere voksne, par og enslige, som nyter den behagelige uteplassen.  Illustrasjonen viser tre av husene i Hundsund Tun 7, sett fra gårdsrommet mellom husene. I bildet er det noen barn som leker på en liten lekeplass og det er flere voksne, par og enslige, som nyter den behagelige uteplassen.Tun 7 består av fem bygg rundt et stort fellesområde.

1367 Hundsund

Boligprosjektet 1367 Hundsund består av 24 store 4-roms leilighet. Leilighetene ligger fredelig og idyllisk til ytterst mot Langoddveien og Snarøya. 

Alle boligene i 1367 Hundsund er nå solgt, og vi jobber for at de nye eierne skal kunne flytte inn i sine splitter nye boliger fra tredje kvartal 2016. 

Bilde med boligblokkene ved fjorden, 1367 Hundsund, FornebuBilde med boligblokkene ved fjorden, 1367 Hundsund, Fornebu
Bildet illustrerer hvordan boligprosjektet 1367 Hundsund vil bli når prosjektet er ferdigbygget.

Vil du vite mer om Hundsund og Fornebulandet?

Besøk oss gjerne i vårt visningssenter i Widerøeveien 5 på Fornebu og ta en prat med vår hyggelige selger Karianne Nagell Prytz