OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Et nabolag for alle

Fem grønne tun med rundt tusen leiligheter skal fylles med liv i Lillestrøm de neste årene. Husene, parken, lekeplassen og benkene trenger å fylles med mennesker av alle slag.

Kvarteret i Lillestrøm blir et mangfoldig nabolag som får frem det beste i deg. Alle som bor her vil leve behagelig i trygge omgivelser. Her kan du være sosial med naboer, venner og familie. Du kan trekke deg tilbake i din egen leilighet med favorittboken i fanget, eller sette deg på takterrassen med en kopp nytraktet kaffe. Dette blir et sted for den sosiale, den sjenerte, den unge og den gamle.

Grønt og hyggelig område

Vi skal skape et helt nytt nabolag med åpne og grønne fellesarealer. Kvarteret vil få en egen park som er tilgjengelig for alle, i tillegg til et felles torg med hyggelige sitteplasser. Nabolaget vil være skjermet for biltrafikk, noe som skaper en behagelig og trygg atmosfære. Her kan du sette deg ute i sola når sommeren er på sitt beste. Gå barfot på plenen etter jobb. Klapp den søte nabokatten når den kommer gående.

Det vil komme en ny barnehage i tilknytning til Kvarteret. Du vil også ha kort vei til barne- og ungdomsskolen, i tillegg til at det er flere organiserte idretts- og kulturtilbud i nærmiljøet.

Smilende jente på kjøkkenet som spiser bær.

Sentralt og behagelig

Prosjektet er perfekt for deg som vil bo i et rolig område, men likevel så sentralt at du har kort vei til alt. Enten du pendler til jobben i Oslo, er avhengig av å levere barna i barnehagen eller du ønsker å bo i nærheten av fasilitetene i sentrum. På toppen av det hele har du gangavstand til naturskjønne omgivelser, så her får du det beste av to verdener. Med andre ord, et sted for både shoppingentusiasten, naturelskeren og arbeidsjernet.

Det barnevennlige livet

Kvarteret blir et trygt sted å leve for både store og små. Her kan barna dine plukke rips på tunet, leke med hoppetau på gresset og spille yatzy på trebordet. Når maten er ferdig kan du rope inn barna til middag. Så enkelt, og så behagelig.

Mann som vanner blomster med flaske.

Flytt rett inn

Det er noe eget med å flytte inn i et helt nytt hjem uten å tenke på oppussing i mange år fremover. Her kan du kose deg en fridag uten å klippe gresset eller måke snøen. Len deg tilbake i godstolen i din nye leilighet, eller bruk fridagen til å plante favorittplanten på balkongen.

Et godt kollektivtilbud

Vi legger til rette for at Kvarteret skal bli et miljøvennlig nabolag, samtidig som at du har gode mulighet til å reise kollektivt dit du ønsker. Du får kort vei til nærmeste bussholdeplass, og togstasjonen tar deg til Oslo S på kun 15 minutter. Tar du toget i motsatt retning er du på Oslo Lufthavn på kun 12 minutter. Det er også fine sykkelveier i nærmiljøet.
Kvarteret blir et helt nytt nabolag – hvor du kan få frem det beste i deg.

Meld interesse for Kvarteret

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Livet i Kvarteret

I Kvarteret bor du med kort vei til det meste.