OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

9 ledige boliger på Kvarteret, salgstrinn 1

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Kvarteret

I det første salgstrinnet kan du velge mellom 36 nye ett- til fireromsleiligheter i hus B. Noen utvalgte fireromsleiligeter vil ha mulighet for utleiedel som tilvalg. Størrelsen på leiligetene i dette trinnet vil variere fra 27 til 135 kvadratmeter. Kvarteret ligger i et fint og grønt nytt nabolag. Her bor du bynært og moderne, og blir en del av et trivelig nærmiljø. 

Leilighetene i Hus B får god standard, en effektiv og moderne planløsning og sydvendte balkonger med gode lys- og solforhold. Fra det underjordiske garasjeanlegget går det heis til alle alle boligetasjer og til den felles takterrassen i hus D.

Kvartal 1 som blir det første byggetrinnet i Kvarteret vil bestå av Hus A, B, C og D, med til sammen 206 leiligheter. Alle de 206 leilighetene i dette kvartalet blir borettslagleiligheter. Prosjektet Kvarteret består av tilsammen cirka 1000 leiligheter fordelt på flere byggetrinn. 

 

Om leilighetene i Hus B

Leilighetene i Hus B får god standard, en moderne planløsning og sydvendte balkonger med gode lys- og solforhold. Fra det underjordiske garasjeanlegget går det heis til alle boligetasjer og felles takterrasser. Fellesarealene utendørs er det fine gårdsrommet mellom husene og en solfylt felles takterrasse.

Les videre

Meld interesse for Kvarteret

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Eskil Flakstad

Eskil Flakstad

Prosjektselger

Beate Wik

Beate Wik

Prosjektselger

Det finnes 3 salgstrinn til, med 69 ledige boliger på Kvarteret i Lillestrøm