Hopp til innholdet

Salgsmøte 29. oktober

Nå starter salget av 36 ett- til fireromsleiligheter i Kvarteret, salgstrinn 1. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på salgsmøtet.

Tid og sted: 29. oktober Kl. 18.00 (dørene åpner 17.00) i Lillestrøm kultursenter, Kirkegata 11, 2000 Lillestrøm.

Les mer og meld deg på

1
2
3

Salgsmøte 29. oktober

Byggestart

Innflytting

36 ledige boliger på Kvarteret, salgstrinn 1

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Kvarteret

I det første salgstrinnet kan du velge mellom 36 nye ett- til fireromsleiligheter i hus B. Noen utvalgte fireromsleiligeter vil ha mulighet for utleiedel som tilvalg. Størrelsen på leiligetene i dette trinnet vil variere fra 27 til 135 kvadratmeter. Kvarteret ligger i et fint og grønt nytt nabolag. Her bor du bynært og moderne, og blir en del av et trivelig nærmiljø. 

Leilighetene i Hus B får god standard, en effektiv og moderne planløsning og sydvendte balkonger med gode lys- og solforhold. Fra det underjordiske garasjeanlegget går det heis til alle alle boligetasjer og til den felles takterrassen i hus D.

Kvartal 1 som blir det første byggetrinnet i Kvarteret vil bestå av Hus A, B, C og D, med til sammen 208 leiligheter. Alle de 208 leilighetene i dette kvartalet blir borettslagleiligheter. Prosjektet Kvarteret består av tilsammen cirka 1000 leiligheter fordelt på flere byggetrinn. 

 


Om leilighetene i Hus B

Leilighetene i Hus B får god standard, en moderne planløsning og sydvendte balkonger med gode lys- og solforhold. Fra det underjordiske garasjeanlegget går det heis til alle boligetasjer og felles takterrasser. Fellesarealene utendørs er det fine gårdsrommet mellom husene og en solfylt felles takterrasse.

Les videre

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, det vil si at medlemmer får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på salgsmøtet.

 Er du ikke OBOS-medlem? Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Eskil Flakstad

Eskil Flakstad

Prosjektselger

Beate Wik

Beate Wik

Prosjektselger