OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

32 ledige boliger på Kvarteret, salgstrinn 2

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Kvarteret

I det andre salgstrinnet kan du velge mellom 44 nye ett- til fireromsleiligheter i Hus A (1.–3. etasje). Størrelsen på leiligetene i dette trinnet vil variere fra 27 til 94 kvadratmeter. Hus A vil bestå av til sammen 86 ett- til femromsleiligheter. I et senere salgstrinn vil en miks av 42 ett- til femromsleiligheter i Hus A (4.–7.etasje) bli lagt ut for salg. 

Leilighetene i Kvarteret får god standard, en effektiv og moderne planløsning og store balkonger med gode lys- og solforhold. Kvarteret ligger i et fint og grønt nytt nabolag. Her bor du bynært og moderne, og blir en del av et trivelig nærmiljø. 

Kvartal 1 som blir det første byggetrinnet i Kvarteret vil bestå av Hus A, B, C og D, med til sammen 208 leiligheter. Alle de 208 leilighetene i dette kvartalet blir borettslagleiligheter. Prosjektet Kvarteret består av tilsammen cirka 1000 leiligheter fordelt på flere byggetrinn. 


Om leilighetene i Hus A

Leilighetene i Hus A får god standard, en moderne planløsning og store balkonger med gode lys- og solforhold. Fra det underjordiske garasjeanlegget går det heis til alle boligetasjer og felles takterrasser. Fellesarealene utendørs er det fine gårdsrommet mellom husene og en solfylt felles takterrasse.

Les videre

Meld interesse for Kvarteret, salgstrinn 2

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Eskil Flakstad

Prosjektselger

Beate Wik

Prosjektselger

Det finnes 1 salgstrinn til, med 9 ledige boliger på Kvarteret i Lillestrøm