OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene

Leilighetene i Hus A (Kvartal 1) får god standard, en moderne planløsning og store balkonger med gode lys- og solforhold.

Hus A

Ettromsleilighetene er den perfekte pendlerbolig eller for deg som skal kjøpe for første gang! Kompakt og praktisk innredet. Leilighetene ligger både øst- og vestvendt og får enten markterrasse eller balkong.

Toromsleilighetene er vestvendte og vil få rikelig med ettermiddags- og kveldssol. Disse finnes i ulike størrelser fra 41 til 64 kvadratmeter, alle med markterrasse eller balkong. De fleste leilighetene har effektive entreer med god plass til klesskap. Badene er store og romslige. 

Treromsleilighetene har gode og effektive planløsninger. Disse er enten gjennomgående eller plassert på hjørne, slik at du er sikret en lys og trivelig leilighet. Med store entréer og gode soverom er dette leiligheter som blir hyggelige å innrede som ditt nye hjem.

Fireromsleilighetene finnes primært med hjørneløsning og lys fra tre sider. Her er det lagt vekt på lysinnslipp og gode kjøkkenløsninger. Alle fireromsleilighetene får romslig stue og egen balkong eller markterrasse.

Kjøkken

Det leveres kjøkkeninnredning med fronter i hvit glatt utførelse med faset kant. Håndtaksfrie overskap med push-ventil. For øvrig håndtak i rustfritt stål. Benkeplaten blir mørk grå laminat med nedfelt oppvaskkum og ettgreps blandebatteri. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer så som stekeovn, induksjon koketopp og oppvaskmaskin. Det settes av plass til frittstående kjøleskap.

Bad

Baderommet leveres med mellomgrå fliser i lekker matt utførelse i 20x20 cm størrelse (10x10 cm i dusjsone) på gulv. Veggene flislegges med lys beige/grå, matte fliser i størrelse 20x20 cm. I himlingen leveres med LED-downlights som kan dimmes.

Baderomsinnredning med hvitt servantskap, samt speil over vask. Dusjvegger leveres i herdet glass, vegghengt toalett får synlig sisterne. Badet leveres med vannbåren varme i gulv, og det blir opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.  

Boder og sykkelparkering

Enkelte leiligheter leveres med innvendig bod for oppbevaring. Sportsboder leveres med nettingvegger og nettingdør med feste for hengelås.

Sportsboder er plassert i adskilt rom fra parkeringskjeller. Det etableres innvendig sykkelparkering i parkeringskjeller og i luftet sykkelhus på torget mellom kvartal 1 og 2, samt utendørs i gårdsrommet.

Generelt

I Hus D blir det en solfylt, felles takterrasse som alle beboere får tilgang til. Fra det underjordiske garasjeanlegget går det heis til alle boligetasjer.. Alle parkeringsplasser får ladeuttak for elbillading, og prosjektet har rikelig med sykkelplasser.

Med takhøyde på ca. 2,5 meter og store vindusflater blir leilighetene lyse og luftige. Nedforet himling i deler av leiligheten vil forekomme, blant annet på bad og i entré med høyde på cirka 2,20 meter. Leilighetene leveres med 3-stavs 14 millimeter hvit mattlakkert eikeparkett.

Dame venter på toget i Lillestrøm.

Tilvalg

Er du tidlig ute kan du velge andre interiørløsninger. Som tilvalg kan du få en annen parkett, annen veggfarge i hele rommet, andre fronter, integrert kjøleskap, garderobeløsning med mer. Merk at det er en tidsfrist for å bestille slike endringer.