Hopp til innholdet

Salgsmøte 25. februar

Nå starter salget av 42 ett- til femromsleiligheter i Kvarteret, salgstrinn 3. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på salgsmøtet.

Tid og sted: 25. februar Kl. 18.00 i Lillestrøm kultursenter.

Les mer og meld deg på

1
2
3

Salgsmøte 25. februar

Byggestart

Innflytting

42 ledige boliger på Kvarteret, salgstrinn 3

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Kvarteret

I det tredje salgstrinnet kan du velge mellom 42 nye ett- til femromsleiligheter i Hus A (4.–7. etasje). Størrelsen på leiligetene i dette trinnet vil variere fra 28,5 til 159,5 kvadratmeter. Hus A vil bestå av til sammen 86 ett- til femromsleiligheter. I det andre salgstrinnet for Kvarteret finner du de 44 resterende leilighetene i Hus A (1.–3. etasje).

Leilighetene i Kvarteret får god standard, en effektiv og moderne planløsning og store balkonger med gode lys- og solforhold. Kvarteret ligger i et fint og grønt nytt nabolag. Her bor du bynært og moderne, og blir en del av et trivelig nærmiljø. 

Kvartal 1 som blir det første byggetrinnet i Kvarteret vil bestå av Hus A, B, C og D, med til sammen 208 leiligheter. Alle de 208 leilighetene i dette kvartalet blir borettslagleiligheter. Prosjektet Kvarteret består av tilsammen cirka 1000 leiligheter fordelt på flere byggetrinn. 


Om leilighetene i Hus A

Leilighetene i Hus A får god standard, en moderne planløsning og store balkonger med gode lys- og solforhold. Fra det underjordiske garasjeanlegget går det heis til alle boligetasjer og felles takterrasser. Fellesarealene utendørs er det fine gårdsrommet mellom husene og en solfylt felles takterrasse.

Les videre

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, det vil si at medlemmer får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på salgsmøtet.

 Er du ikke OBOS-medlem? Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Eskil Flakstad

Eskil Flakstad

Prosjektselger

Beate Wik

Beate Wik

Prosjektselger

Det finnes 2 salgstrinn til, med 38 ledige boliger på Kvarteret i Lillestrøm