Hopp til innholdet

Velkommen til salgsmøte for Kvarteret, salgstrinn 3

Nå legges 42 ett- til femromsleiligheter i Kvarteret i Lillestrøm ut for salg. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på!

I det tredje salgstrinnet kan du velge mellom 42 ett- til femromsleiligheter i Hus A (4.–7. etasje). For å sikre deg en av disse boligene må du melde deg på og delta på salgsmøtet.

Fullmakt

Er du forhindret fra å møte opp selv? Da kan du sende en stedfortreder med signert fullmakt. Skal du benytte deg av ansienniteten til noen andre i familien? Da må du fylle ut og ta med deg skjema for å kjøpe og overføre medlemskap.

Tid og sted for salgsmøtet

Tid: Tirsdag 25. feburar kl. 18.00 (dørene åpner 17.00)
Sted: Lillestrøm kultursenter, Kirkegata 11, 2000 Lillestrøm – se kart i Google

På salgsmøtet får du vite mer om boligprosjektet og kjøpsprosessen. Deretter kjøper OBOS-medlemmene bolig etter tur. Den som har vært medlem lengst får velge bolig først. Til slutt får ikke-medlemmer velge og kjøpe bolig etter loddtrekning. De som kjøper bolig på salgsmøtet signerer en forenklet, men bindende kontrakt.

Dette må du ha på plass før salgsmøtet

Finansiering

Vi må vite at du har finansieringen i orden før du kan kjøpe. På salgsmøtet må du derfor ta med et finansieringsbevis, eller telefonnummer til en i banken din som kan bekrefte finansieringen.

For å kunne bruke forkjøpsretten, må du i tillegg:

  • Være OBOS-medlem og ha betalt kontingenten

  • Melde deg på salgsmøtet før det starter

  • Møte opp til salgsmøtet i god tid

Vi bruker listen over påmeldte til å registrere deg når du ankommer salgsmøtet. Kommer du for sent må du velge bolig til slutt, uansett om du er medlem eller ikke.

Er du ikke OBOS-medlem?

Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Ja, jeg vil delta på salgsmøtet for Kvarteret – salgstrinn 3

E-post er ikke gyldig.